Doamne. Cati ani ai de inca mai asculti de orice sfat de la prietenele tale? Fa ce vrei, e viata ta nu a lor. Daca vei sta toata viata sa te ghidezi dupa sfaturile celorlalti nu o sa ajungi departe, deoarece doar tu stii ce simti. Nu inteleg totusi de ce i-ai spus ca nu vrei...Incearca sa comunici cu el, poate sa-i trimiti un sms si tu cum a facut el si sa-i spui ( daca iti este prin intermediul acesta mai usor) ca iti pare rau ca ai fost indiferenta si ca ai vrea sa va vedeti sa va plimbati si sa mai vorbiti. E viata ta, dar totusi, ai grija sa nu faca nici el misto de tine. funda?
Pai poate ar trebui sa vorbesti cu el nu inteleg de ce ai fost asa directa cu tipul.Gandeste-te ca poate pritenele tale zic astfel de chestii ca sa nu fi cu el fiind ele invidioase pe tine, nu poti sa sti.Eu tot zic ca cel mai bine e sa iei cu el legatura
Lavv are dreptate, si eu sunt indrgostita si nu stiu cum sa spun fiindca nu stiu daca respectivul ma place, insa tu ai garantia vorbelor lui. Incercarea moarte n-are! deci ai increderea in tine si nu asculta tot ce spun prietenele, probabil sunt invidioase saucine stie ce prostii. Fa ce-ti spune inima! Lasa-te purtata de val, poate va iesi ceva bun, n-ai de unde stii. SI daca nu iese, ce? nu e sfarsitul lumii si nu esti singura care trece si a trecut prin asta. Deci nu mai sta si astepta sa pice ceva din cer, ca tot ce va pica vor fi doar regretele de mai tarziu. Sper ca te-am ajutat.