| vox22 a întrebat:

sunt foarte confuza in ultima vreme. sper sa imi ascultati intreaga poveste si sami datii niste sfaturi bune, cat mai multe DAU GIGANTICA FUNDA. de ceva vreme un tip mi-a spus ca ma place, intr-un mod mai ciudat( prin sms), si i-am spus in fata ca nu vreau sa fiu cu el, dar nu stiu de ce i-am spus astacrying ma simt foarte confuza. Acum de curand am facut un pariu cu o fata si l-am pierdut si trebuia sa il imbratisez pasional pe acel baiat, si am facut asta, a fost foarte placut, si miroasea foarte bine, s-a schimbat foarte mult, nu mai e cum era inainte. nu stiu ce sa fac. prietenele imi spun sa nu fiu cu el, dar ele nu stiu prin ce trec eu si cate cuvinte frumoase mi-a zis el, nu stiu ce sa mai fac. va rog ajutati-ma crying

3 răspunsuri:
| Lavv a răspuns:

Doamne. Cati ani ai de inca mai asculti de orice sfat de la prietenele tale? Fa ce vrei, e viata ta nu a lor. Daca vei sta toata viata sa te ghidezi dupa sfaturile celorlalti nu o sa ajungi departe, deoarece doar tu stii ce simti. Nu inteleg totusi de ce i-ai spus ca nu vrei...Incearca sa comunici cu el, poate sa-i trimiti un sms si tu cum a facut el si sa-i spui ( daca iti este prin intermediul acesta mai usor) ca iti pare rau ca ai fost indiferenta si ca ai vrea sa va vedeti sa va plimbati si sa mai vorbiti. E viata ta, dar totusi, ai grija sa nu faca nici el misto de tine. funda?

| nowar a răspuns:

Pai poate ar trebui sa vorbesti cu el thinking nu inteleg de ce ai fost asa directa cu tipul.Gandeste-te ca poate pritenele tale zic astfel de chestii ca sa nu fi cu el fiind ele invidioase pe tine, nu poti sa sti.Eu tot zic ca cel mai bine e sa iei cu el legatura happy

| biancapisica a răspuns:

Lavv are dreptate, si eu sunt indrgostita si nu stiu cum sa spun fiindca nu stiu daca respectivul ma place, insa tu ai garantia vorbelor lui. Incercarea moarte n-are! deci ai increderea in tine si nu asculta tot ce spun prietenele, probabil sunt invidioase saucine stie ce prostii. Fa ce-ti spune inima! Lasa-te purtata de val, poate va iesi ceva bun, n-ai de unde stii. SI daca nu iese, ce? nu e sfarsitul lumii si nu esti singura care trece si a trecut prin asta. Deci nu mai sta si astepta sa pice ceva din cer, ca tot ce va pica vor fi doar regretele de mai tarziu. Sper ca te-am ajutat.