| fataaia001 a întrebat:

Buna TPU! Sunt foarte confuza la momentul actual. Ca sa va explic pe scurt eu cu un baiat de la mine din clasa nu ne intelgem, nici macar nu ne suportam unul pe altul. Face comentarii aiurea despre mine si e foarte arogant, asa e felul lui.Eu nu cred in chestia ca daca un baiat se comporta urat cu tine te place, el nu ma suporta fara vreun motiv aparte. Cu restul fetelor din clasa se comporta frumos dar numai mie trebuie sa imi faca viata un chin(ma insulta si dupa spune ca a fost o gluma). Cateodata ma intreaba daca am un iubit, sau daca vreau sa ma combin cu X ( Eu si X am vorbit cateva săptămâni dar nu s-a continuat la o relatie, X fiind si prietenul lui), Cand i-am spus ca nu, nu am, el a spus ceva de genu "mai bine ca nu ai, si asa mi-ar fi praut rau de el". Acum eu ma intreb de ce l-ar interesa pe el lucrurile astea? Eu sunt foarte sigura ca nu ma suporta si ca nu-i place prezenta mea. Dar de ce fix pe mine m-ar intreba asta?

1 răspuns:
| AdioTPU a răspuns:

Poate chiar te place dar în loc să o manifeste prin simpatie, el prefera sa te tachineze, așa e felul lui, dat fiind că îl descrii și arogant, preferă să nu-și coboare orgoliul manifestând simpatie față de tine ci exact opusul. Poate ești mai tăcută sau rece iar el te percepe pe tine a fi aroganta, de aceea și comportarea lui. Poate chiar el se simte inferior ție, crede că nu te poate avea și folosește aroganta și tachinarea ca mecanism de apărare. Să știi că am întâlnit cazuri de genul unde anumitor băieți le plăceau anumite fete dar se comportau că și cum nu le-ar suporta doar că se simțeau ei inferiori față de acele fete. Aroganta eu o consider ca o masca care ascunde de fapt și paradoxal o stimă de sine scăzută.