| JasminJ a întrebat:

sunt foarte deprimata si cred ca fara sa vreau s-ar putea sa fi facut o prostie.
De cate-va zile sunt foarte deprimata (va voi spune si de ce sunt deprimata in urmatoarea intrebare), am iesit seara afara si priveam stelele, aproape ca plangeam si am spus exact asa: "imi urasc viata, vreau sa mor" si exact in clipa in care am zis "mor" a trecut o stea cazatoare si mi s-a facut pielea de gaina.
Se poate sa fi facut o prostie fara sa vreau?
Pot sa patesc ceva?
dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Maddulina a răspuns:

Nu, stai linistita. Nu e tocmai bine cum iti vezi tu viata. Sti, viata nu e numai roz, uneori e si alb-negru. Trebuie sa ne chinuim sa o coloram noi, cum putem. Sterge-ti gandurile astea! Fi tare! Succes!

| JasminJ explică (pentru Maddulina):

Multumesc pentru gandirea pozitiva.

| Maddulina a răspuns (pentru JasminJ):

Nu ai pentru ce.
Chiar daca ceilalti spun ca vei muri, sau prostii din astea eu te inteleg. si sper sa iti dai seama ca nimeni nu merita sa faci asta pentru el/ea. Oricat ar fi de dureros, incearca sa treci peste. nu e bine. Sper sa te ajute
[poate primesc funda ]! laughing:*

| JasminJ explică (pentru Maddulina):

Desigur ca vei primi! nu ma hotarasem cu sa i-o dau dar acum stiu cuihee hee

12 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Poveste lunga, pe scurt, nu te blestema singura laughing
Nu vreau sa umplu intrebarea ta cu pagini scrise care oricum nu le va citi multi pe scurt, ai grija ce iti doresti, se poate indeplini :^^

| JasminJ explică (pentru Liviu):

De asta ma si temhee hee

| ROB3RT89 a răspuns:

Si ce desene ai vazut inainte sa se intample asta?! Banuiesc ca ai avunt de unde sa te inspiri.Pe scurt, daca iti vezi de treaba ta si nu te mai plangi atat, nu o sa patesti nimic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Peste 56 min vei muri straight face. Postează mai repede următoarea întrebare sa știm motivul, sa nu rămână un mister ca Elodia.

Acum razi.
Asa. Capu sus. Toate trec.

| Andreyzs a răspuns:

Logic ca nu, nu crede in d-astea...

| JasminJ explică (pentru Andreyzs):

Eu nu mai stiu in ce sa cred...

| evilmust a răspuns:

Nu ai facut nici o prostie. Steaua cazatoare (de altfel doar un simplu meteorit care intrand in atmosfera noastra se aprinde) este doar o conincidenta. Insa mintea omului, in momente vulnerabile poate crea asociatii intre diferite evenimente si ca urmare a lucrurilor pe care le citim, auzim etc., suntem predispusi sa rastalmacim intelesuri simple acolo unde nu este cazul.

Si acum, de ce erai deprimata?

| JasminJ explică (pentru evilmust):

Pentru ca m-am mutat si nu cunosc pe absolut nimeni