Bună.
M-ai obosit cu tot istoricul ăsta!
Problema este la tine, te-ai îndrăgostit de el, ești mică de vârstă, el te consideră o amică, mai este și o prietenă care îi dă târcoale, te urmărește gândul că îl vei pierde (dar când ți-a aparținut?)!
Părerea mea este să gândești problema la rece, te așteaptă niște ani frumoși și nu se merită să faci un pas greșit tocmai de pe acum, te ia valul și nu se merită.
Succes la liceu.
Pa, pa.
Spune-i individei ca ori pleaca si te lasa impace ori ii arati tu mana dura ca sa se cuminteasca.
Eu zic ca nu strica sa faci un pas, dar depinde de comportamentul lui. Daca e asa cum ziceai u mai sus, nu meritaaaaaa
Pai deci daca el considera ca intre voi nu este nimic altceva in afara de o simpla prietenie...ar trebuii, cu timpul sai lasi un ragaz, poate se razgandeste
Stiu cum te simti...
si eu am asa un "caz", doar ca la mine cea mai buna prietena este la mijlc. Si eu la inceput i-am zis ca numi plk de el si ea a inceput sa se dea la el. At ma gand si eu, cum ai zis thu, "ce am avut in cap".Am suferit mult din cauza asta... Dar i-am spus cat de mult il iubesc, iar ea ma inteles...
in privintza fetei tale, ai zis ca e Pitzi. Probabil nu va fi atat de "incantata" daca iai zice sa il lase in pace, dar daca si ea te considera la fel de buna prietena cum o consideri thu, at til va lasa. Sfatul meu este sa ii spui fetei adev...
[fundita? :*]