| BalonashCuHeliu a întrebat:

Sunt foarte nedumerita.Tocmai am aflat ca nu inteleg deloc ce gandesc baietii. Sper ca nu va voi plictisi cu lunga mea poveste!

Este un baiat[nu il cunosc de foarte mult timp]si ieri stateam in parca la umbra. El statea in picioare si la un moment dat ma intreaba:"Te superi daca ma asez langa tine?". I'am spus ca nu. S'a asezat si cum soarele apunea, soarele tot venea spre el.Si venea tot mai aproape de mine si mereu spunea ca vine soarele pe el[foarte rosu la fata sa precizez]. Si am mers putin mai departe de el[ca sa vina si el la umbra], la care el imi spune:"Las' ca stiu ca nu'ti place prezenta mea". I'am explicat de ce am mers mai departe si a venit la umbra.Cand s-a inserat, soarele nu mai era.Am plecat langa niste fantani ca sa se poata da pe bike'uri si ceilalti cu skate'urile si rolele. El s-a impiedicat si aproape cazuse, la care isi indrepta privirea spre mine si s-a inrosit, eu am inceput sa zambesc iar el a spus ca nu i s-a mai intamplat sa se impiedice asa.

Azi am fost la BAIA MARE YOUTH FEST - FESTIVALUL TINERILOR BAIMARENI si toti erau pe skate'uri, bike'uri, role etc. Iar el tot facea scheme in fata mea.La un moment dat s-a apropiat si m'a intrebat daca am o tigara. I'am spus ca nu am si ca si eu caut.La care el mi-a spus ca are el si m'a intrebat daca vreau. I'am spus ca vreau si el zambind scoase pachetu' si-mi oferi o tigara.Am scos bricheta sa o aprind si culmea nu mai mergea. El s-a apropiat inexplicabil de mult de mine si mi-a aprins tigara cu bricheta lui.Si peste ceva timp au venit niste baieti si a mers sa vorbeasca cu ei dar intr'una facea scheme in fata mea.

Dar in acelasi timp...Cand statea langa mine,[cea mai buna prietena a mea era fata in fata cu noi], ea se baga in seama ca ii plac ochii lui albastii la care el a spus ca poate sa'i admire si pe ai ei[fiidca si a iei sunt albastii]

Si azi ea s-a dus sa'i ceara 1 leu[fiidca nu avea destui bani pentru a'si cumpara o inghetata. Iar el dupa un timp[dupa ce ea a reusit sa il convinga]i'a dat.[Ea repetand mereu ca el se uita insistent la ea]

Si acum intrebarea:Ce sa inteleg din asta.Ma place pe mine, pe ea sau pe niciuna?[sau pe amandoua eventual]

Sper ca nu v'am plictisit.Va rog nu lasati comentarii nefolositoare in care sa faceti misto de situatie.

Răspuns Câştigător
| Change a răspuns:

Te place pe tine.Este destul de evident.Intrebarea potrivita ar fi tie iti place?
Daca da...Perfect.Mult succes!

3 răspunsuri:
| fsorin96 a răspuns:

Eu cred ca e " gagicar tipul" laughing ataca ce prinde.Incearca sa te impresioneze cu schemele lui, dar in acelasi timp ii face complimente prietenie tale cu privire la ochii "albastri frumosi". Parerea mea e sa o lasi balta cu tipul asta.(Ce am scris mai sus e parerea mea despre baiatul resbectiv rezultata din comportamentul sau descris de tine. Poate ca nu e adevarat ce spun) Papa!

| anonymus07 a răspuns:

Poi e evident ca te place pe tine.I-a dat 1 leu tipei deoarece a insistat nu ca i-ar placea de ea.E evident ca te place pe tine si nu pe ea.Iar schemele alea le facea doar pentru a te impresionawinking

| LoveForYou97 a răspuns:

Pe tinelove struck vezy tu daca nu, vrajestel:*love struck