Simptomele ei sunt pe fond psihic, dacă era însărcinată, nu ar fi apărut atât de repede manifestări de genul acesta. Abia de la o lună- o lună jumătate încep să apară greţuri şi alte alea, iar secreţiile mameloanelor cred că prin trimestrul 2 spre 3... Relax. N-are nimic. Cu toate astea, data viitoare nu mai riscaţi şi folosiţi o metodă contraceptivă. Ulciorul nu merge de multe ori la apă...
Stai linistit, 100%nu are cum sa fi ramas insarcinata! Daca nu ai ejaculat in ea este imposibil sa fie vorba de o sarcina.
Eu nu cred ca ar avea cum sa ramana insarcinata deoarece v-ati protejat , numai un sg lucru ar fi posibi ca sa o faca pe aceasta sa ramana si acela de a se fi rupt prezervativul dar in rest nu are cum stai linistit pentru orice eventualitate cumpara un test de sarcina ca sa fi sigur , sper ca te-am ajutat. app si iti spun eu ca nu cred ca intr-o saptamana dupa contact incepeau deja sa o doara mameloanele daca ar fi ramas poate o dor mameloanele deoarece este inca in faza de dezvoltare a corpului