| DedeeAndreea a întrebat:

Buna TPU sad. Sunt foarte suparata astazi.Eu am 3 prietene foarte bunebig grinenisa, Vanda si Ines.Denisa a fost candva cea mai buna prietena a mea,si Vanda la fel, si Ines la fel.Ele 3 se cearta intre ele pe mine.Denisa este geloasa ca eu imi petrec timpul cu Ines, Vanda este geloasa ca eu imi petrec timpul cu Denisa si Ines e geloasa ca eu stau cu ele 2.Cu Denisa si Vanda m-am certat fiindca ele erau prea geloase si am considerat ca nu merita prietenia mea,si acum Ines este cea mai buna prietena a mea.M-am impacat si cu Denisa(intre Denisa si Ines a aparut o intelegere,si amandoua stau cu mine acum),dar Vanda nu vrea sa ma mai ierte pentru tot ce i-am facut,si Vanda vorbeste cu Denisa si cu Ines, dar cu mine nu...Si ma simt prost.Cum sa fac sa ma impac cu Vanda? DAU FUNDA

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O vreau pe Ines love struck
Petreceti-va timpul toate 4 impreuna, mai faceti cate un foursome.

3 răspunsuri:
| wforweirdo a răspuns:

Cati ani aveti? Astea-s prostii de copii mici. N-au de ce sa fie geloase, explica-le, ca nu e nimic rau in a avea mai multe prietene. Adica daca te intelegi bine cu toate, de ce ar fi o problema? Fiecare vrea sa te aiba pentru ea?

| DedeeAndreea explică (pentru wforweirdo):

EXACT.Fiecare dintre ele ma vrea pentru ea.TOCMAI ASTA E PROBLEMA!

| wforweirdo a răspuns (pentru DedeeAndreea):

Pai spune-le,sunteti prietene,nu iubite,ce dracu! Spune-le ca nu poti sa ai o singura prietena, si ca nu vrei sa alegi intre ele, pentru ca nu are rost. Adica ce, ele vorbesc doar cu tine, n-au alte prietene?laughing