| IngerCazator a întrebat:

Sunt foarte suparata.crying Sa va povestesc.
Ieri cand eram afara cu prietenii mei am facut cunostinta cu un baiat. Nu mam gandit ca as putea sa ma combin cu el sau ceva de gen dar cand stateam jos pe o bancuta ma sunat mama si mam ridicat te acolo dupa ce am vb la telefon iam zis "Da bine ca teai pus in locu meu" (am zis asta in gluma) El ma luat in brate si tot timpu cat am mai stat acolo am stat la el...
9era de feta si fostu meu iubit)
Apoi prietena mea la intrebat la ureche daca el vrea sa se combine cu mine si el ea dat de banuit ca DA.
Azi de dimineata am vb cu FOSTUL MEU si el imi zice "cf draga mea" (ERA SI BAIATU ACELA CU EL ) si eu ii ziceam "bine tu" dar nu il luam cu draga sau ceva de gen.
Si azi seara prietena mea la intrbat pe fostu meu pana la urma daca eu mam combinat cu baiatu acela. SI IA ZIS CA NU. Apo ia zis prietenei mele sa imi dea mie telefonu sa vb cu el. Si fostu meu mea zis: "StiI dc Dany nu sa combinat cu tine? Prima faza este ca a auzit ce am vb noi azi dimineata (nu stiu ce sa auda ca nu lam luat eu pe el cu draga sau ceva de gen.) si mai e o faza... eu iam zis ca mai am putin si ma impac cu tine." Cand am auzit asta am vazut negru in fata ochilor pentru ca eu chia VRIAU sa ma combin cu Dany.
Zicetimi si mie ce sa fac ca sa ma combin cu el... (CEL MAI BUN RASCPUNS PRIMESTE FUNDA)

Răspuns Câştigător
| Rayzzor a răspuns:

Sa inteleg ca fostul vrea sa fiti din nou impreuna deoarece este invidios pe dany. in primul rand trebuie sa vorbesti direct cu fostul tau si sa ii spui ca nu vrei sa mai ai de a face cu el, dupa care sa vorbesti cu dany si sa ii spui ce simti si sa spui ca fostul tau este gelos, de-aia l-a mintithappy. Sper ca te-am ajutattongue

0 răspunsuri: