Bună.
Cred că mama voastră a greşit foarte mult deoarece face diferenţe între voi doi şi va pus să vă certaţi cu taţii voştri.
Uite, părerea mea este că ar trebui să vorbeşti cu fratele tău, să-i explici ce te deranjează, spune-i că eşti mereu tristă şi poate te va înţelege şi te va sprijini.
Vezi şi tu când e mama ta în toane mai bune, să fie calmă şi veselă şi mergi la ea, spune-i că nu este corect deloc ceea ce face, că sunteţi amândoi copiii ei şi ar trebui să vă iubească în mod egal.
Spune-i că îţi doreşti din tot sufletul o bicicletă şi mai multă libertate că doar eşti copil şi e vacanţă, iar acum e perioada când orice copil se simte bine.
Nu mai plânge, ştii cum e, azi poţi fi trist dar mâine poate răsări soarele.
Pa-pa.
Mama ta are dreptate cand nu iti cumpara ce vrei, cand nu te lasa afara si chestii din astea pentru ca ai doar 10 ani.Eu la 10 ani nu stiam ce e ala telefon sau laptop. Vrea sa te protejeze
In ceea ce priveste bataia nu sunt de acord sa te bata asa, acum nu zic ca nu te cred dar am impresia ca exagerezi putin.
Daca te intelegi asa bine cu tatal tau de ce nu il rogi sa te ia la el acasa. vorbeste cu el si incearca sa ii poestesti si lui ce face mama ta si daca iti e frica de ea roaga-l pe tatal tau sa nu ii spuna pentru ca iti e frica. Sper ca te-am ajutat :*