Oooo ce dragut! Vorbesc foarte sincer,foarte foarte frumos! Va felicit pe amandoi,sunteti un cuplu de urmat! Uite fato nu ii asculta pe idiotii aceia mai ales daca prietenul tau a spus deja ca te-a ales pe tine! Daca ii erau prieteni adevarati nu faceau chestii de acest gen,de aici rezulta ca sunt doar niste golani obsedati de popularitate! Felicitarile mele pentru relatia voastra,sunteti increzatori,va potriviti, va completati unul pe celalat si sunteti multumiti, de ce sa stricati toata aceasta armonie din cauza unor nerozi? Sincer acum, lasa-i in pace ca le e ciuda ca ei numai peste c***e dau (iarta-mi expresia).
Continuati-va relatia, eu zic ca sunteti cu adevart un cuplu frumos
Succes!
Nu baga in seama toti prostii , mereu trebuie sa existe asemenea specimene. Daca baiatul te iubeste si ti-a demonstrat cat se poate de sincer, si nu-i unul de acela care sa profite de tine sau etc, atunci inseamna ca trebuie sa nu mai pui la suflet ce spun anumite personaje care n-au ce face si fac misto. Crede-ma, stiu cum sunt aceste persoane! Dar gandeste-te la tine, si la iubitul tau ...la voi! Bucurati-va ca sunteti impreuna si ca va iubiti sincer!
P.S. -> N-are nimic daca esti timida ( si eu sunt ). Iubitul tau te iubeste oricum, nu te mai gandii la ceilalti
Stai linistita, el nu-si pierde prietenii. Daca acele persoane vorbesc urat atat cu el cat si cu tine si se si comporta urat ..inseamna ca nu-i sunt prieteni adevarati. El ti-a dovedit ca te iubeste, ti-a spus-o de nenumarate ori si mai presus de asta e cu tine si nu te paraseste indiferent de ce spun ceilalti. Eu spun sa fii linistita pentru ca atata timp cat e langa tine si va intelegeti totul e bine, trebuie sa nu iei in seama gurile rele, iti vezi de drumul tau si nici macar nu te uiti catre acele persoane rele. Chiar din contra cand vezi ca cineva incearca sa te faca sa te simti prost, nu da niciun semn ca iti pasa poti chiar sa scoti zambete sa razi sa te distrezi cu iubitul tau... puteti rade chiar pe seama lor. Va fi bine :* o sa vezi!