Indiferent cum se imbraca si cate riduri are e totusi mama ta care ti a dat viata si te a crescut
Mama mea nu si a cumparat haine 12 ani cat am fost eu la scoala ca sa imi cumpere mie cele mai noi si mai frumoase lucruri.
tie nici nu ar trebui sa iti dea de mancare maicata daca ar sti ce crezi despre ea.
Si la urma urmei parintii sunt acasa, prietenii la scoala si in oras. Nu vad ce treaba are maica ta cu prietenii tai, ca doar nu merge cu tine la scoala
Prin asa ceva trecem multi dar niciodata sa nu iti fie rusine cu parintele tau bucura-te ca mama ta este o femeie muncitoare si tine de venitul familiei si gandeste-te ca altele stiu doar sa cheltuie si sa se "aranjeze" ceea ce poate face oricine... sa ai grija de o gospodarie si de un copil este greu... apreciaza-ti mama asa cum este , cat despre vestimentatie discuta direct cu ea acest aspect, fiind mai tanara esti in tendinte ofera-i cateva sfaturi succes!
Sper sa nu te bata D-zeu c-ai parerea asta despre mama ta.de ce vb asa de"suntserios"mai esti si aroganta dupa ce ca esti...