Nu ai ce face. Daca tu esti sensibil din fire si esti usor de ranit, asa vei suferi de cate ori o relatie se va destrama.
Incearca sa nu mai tii legatura cu tipul respectiv. E nociv iar fostii se lasa in trecut.
Ar fi mai bine spre binele tau daca ai incerca din toate puterile tale sa iubesti fetele NU baietii! Esti inca tanar poti schimba asta daca vrei! Gandeste-te ce viitor te asteapta daca ramai asa? Ia asta ca pe o boala si incearca se te vindeci! Bafta!
Nu tine de nici un psihic. Taman ce ti-am spus ca sunt niste schimbari chimice la nivel neuro-celular la momentul conceperii lor. Deci de cand sunt embrioni le e scris in adn ca vor fi atrasi de acelasi sex. Stii, atunci cand esti fanatic contra cuiva, e bine sa ai idee macar despre ce e vorba. Altfel pari incult.
Eu zic sa iei gandirea ta ca pe o boala lmao
Homosexualitatea e o boală.
Sau doar o curiozitate nebună.
Oare de ce organul genital al femeii e compatibil cu cel al barbatului?
Nu poti spune că e normal sa fii homosexual, corpul tău iti spune că nu e normal.
E chiar oribil sa iti placă asa ceva.
Si animalele tot după sexul opus umblă.
Dacă ar fi toti homosexuali, nu ar mai exista oameni astăzi.
Deci te întreb iar, e normal?
Dacă ar fi normal, noi cei care nu suntem Homosexuali nu am vedea ceva ciudat in homosexualitate.
Sunteti si tu si cei de mai de sus total semidocti in ceea ce consta genetica si chimia. Nu ma mai stresez cu voi ca am treaba.