| Roxy_6389 a întrebat:

sunt impreuna cu prietenul meu de 6 luni, eu am 15 ani jumate iar el 16. Am ajuns sa ne certam in fiecare zi, acum 3 zile ne-am certat si a zis sa il las in pace ca el nu mai vrea relatia asta pentru k eu nu ii dau ce vrea el ( intelegeti la ce ma refer), ca nu il ascult (eu fumez de 2 ani si nu prea pot sa ma las, am trecut printr-o perioada mai proasta, am aflat ca sunt adoptata si am intrat intr-o depresie si de atunci sunt putin schimbata ).Am trecut prin multe si nu imi place sa vad ca nici macar persoana pe care o iubesc nu ma intelege. Ne-am impacat dupa ce l-a sunat mama mea care m-a vazut ca sunt suparata si ca imi este rau. El mi-a zis ca ma iubeste si ca a zis toate chestiile alea ca sa ma faca sa ma indepartez de el. Azi ne-am certat iar deoarece tot zicea ca eu sunt o copila si cat cred ca o sa mai reziste relatia asta, eu nu am voie sa ies cu prietenii mei, dar el mereu iese afara. Azi am vazut o poza cu el si pe langa el erau si niste fete. Ma doare faptul ca ma minte, el a inceput sa imi zica din nou ca nu mai are rost sa continuam relatia, ca el ma iubeste dar,, tot eu sunt aia schimbata " vreau sa imi dati niste sfaturi, va rog frumos nu ma jigniti. Vreau sfaturi cat mai serioase. Dau fundita, scuzati greselile gramaticale.

Răspuns Câştigător
| Lucy27 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa iti inchei relatia cu el chiar daca il iubesti, el crede ca poate face tot ce vrea din tine si tu nu ar trebui sa ii permiti. Relatia asta nu cred ca va avea vreun viitor deoarece el nu te iubeste, el este interesat de ceea ce tu ii poti oferi.
Apropo te felicit ca nu i-ai cazut in plasa si nu ti-ai inceput viata sexuala, si lasa-te de fumat ca iti distruge sanatatea. Te puup :*

| Roxy_6389 explică (pentru Lucy27):

Va multumesc la toti pentru raspunsuri, toti meritati funda, dar din pacate nu se poate sa va dau la toti :*

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cel mai bine pui capac, el crede ca tu esti prizoniera si el politai cu cheile prinse la curea. Nu prea merge treaba.

| corolav a răspuns:

Eu nu înțeleg cum reușiți asemenea performanțe.
Eu, luna viitoare, împlinesc 50 (cincizeci) de ani de cînd am sărutat-o pentru prima oară pe viitoarea mea soție, ne-am căsătorit după 4 ani și sîntem împreună și acum. Se cheamă că avem o relație de 50 de ani.
Voi cum reușiți să o „zbîrciți" așa de repede?
Veți ajunge și voi la 50 de ani?
Sau poate nici nu vă doriți acest lucru.
Nu știu care sînt oamenii normali: noi sau voi?
Cît despre sfat? Nu înțeleg de ce îți faci atîta sînge rău. Este singurul băiat care se află printre cunoștințele tale? Este el poleit cu aur? Are niște astfel de calități încît să fie unicat?
Stai și gîndește puțin și încearcă să-l uiți!
Sănătate!

| Exilee a răspuns:

Foarte bine ca nu ti-ai inceput viata sexuala! Din ceea ce ai spus, ai face bine sa te debarasezi de el si sa pui PUCNT RELATIEI DEOARECE este bazata pe interes, neincredere, neimpartasire a sentimentelor, neintelegere si s ate axezi pe ceea ce este important si anume scoala si familia. De-asemenea nu te izola in tine din cauza acestor dezamagiri. Crede-ma cu timpul ai sa vezi ce bine te vei simti cand vei cunoaste un baiat care sa vada ce este in interiorul tau, sa te iubeasca cu adevarat nu sa te foloseasca.

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, eu nu te jignesc chiar deloc, si te inteleg. Tu ai face bine si ai lua legatura cu un psiholog bun. Lasa ca timpul sa rezolve toate, pana si relatia voastre. Stiu ce vrea baiatul de la tine, nu ceda. El mai tarziu o sa te aprecieze. Cauta si lasa-te de fumat. Chiar daca esti adoptata, nu conteaza, multi s-ar bucura sa aiba macar parinti adoptivi ca tine. Esti tanara, nu dispera asa usor.

| MilkWithCereals a răspuns:

Heii! Imi pare rau pentru ceea ce ti se intampla, te inteleg perfect. cel putin cu certurile zilnice intr-o relatie. Si eu am avut un prieten, am fost impreuna aproape un an, insa ne-am despartit din cauza ca ne contraziceam si certam aproape intotdeauna din cauza unor lucruri banale (gen: de ce nu stai mai mult cu mine, de ce saluti si alti baieti, de ce nu imi oferi mai multa atentie, etc.) - desi eu stateam mereu cu el.- am fost si in tabara cu el, mereu stateam impreuna dar mereu ceva nu ii convenea. Asa sunt majoritatea, nu vor decat sa le faci pe plac. In cazul tau, daca iti cere o relatie sexuala, ar trebui sa te indepartezi de el. Iti face rau, si te pune in pericol. Cat despre fumat, nu stiu ce sa zic, eu am multi prieteni care fumeaza si m-am obisnuit cu asta, insa pe mine nu ma influenteaza. Inteleg ca ai probleme si simti nevoia sa fumezi, insa nu te ajuta cu ceva, nu iti rezolva problemele si din contra, te distrug. Cat despre acest baiat, el sta cu tine de fatada sau de interes. Sa intretina relatii sexuale cu tine si apoi sa te lase. Nu il cunosc personal, nu am dreptul sa-l critic, insa asta e parerea mea dupa ce ai povestit. Tu il cunosti mai bine si stii ce trebuie sa faci. Sper ca te-am ajutat, si sper si pentru tine sa gasesti adevarata iubire si sa fii fericita. happy Nu uita ca trebuie sa ai incredere deplina in tine, si sa gandesti pozitiv. Asta te ajuta in principiu foarte mult, crede-ma. Mult noroc in toate!