Te raspund in limba engleza: relationships which start at 18 are not so good, life must be lived, young people must enjoy twenties, with friends, lovers, fun. Remember: a boy who stays only with you from 18yo even if he is a very good boy, he will look for other girls before 30. Enjoy your 20 years, they will never come back. Sper ca ai inteles tot.
Omul nu e facut sa fie fidel doar unei singure persoane simplu ca tu visezi altceva asta e altceva nu e vorba ca e imatur e vorba ca vrea sex
Trebuie sa iti asculti sufletul. Daca nu a facut nimic cu tipa aia, poate omul pur si simplu spunea adevarul...Nici mie nu mi-ar prinde prea bine sa aflu ca iubitul meu s-a vazut cu alta, dar uneori se mai intampla sa faca prostii pe care sa le regrete dupa aceea. Din moment ce spui ca nu mai ai incredere in el, insa, asta este o problema. O relatie se bazeaza pe incredere, iar atunci cand este calcata in picioare, cu greu se mai ridica, dar nu e imposibil. Daca simti ca tii la el si el la tine, atunci nu e totul pierdut.
Mi se par prosti aia care inseala si sunt iertati dar ce a facut el aici nu e mare branza. Desigur ca nu stii niciodata ce a facut el cu alta sau nu. Asta se poate zice de orice relatie nu de a ta in special. Dar spunand ca nu mai ai incredere in el ca la inceput e clar ca relatia voastra se cam duce la fund. Poate el sa se dea in cap si in fund, tot degeaba.