Pai treci peste treaba asta cu scarba si sarutal! poate pe viitor nu vei mai avea scarba deoarece toate se petrec numai in mintea ta! el nu e scarbos doar tie bun amic! (funda )
Bună. Dacă tu te simți obligată să stai cu el, nu mai are rost să continui. Poate e din cauza că vă vedeți în fiecare zi. Spune-i că te ia prea tare cu sărutările.
Spune-i sa te ia cu usorul spune-i ca il iubesti si poate asa nu il vei mai evita cu toate ca o prietenie asa de puternica nu vezi ori unde (FUNDA?)
Il iubesc insa atunci cand vrea sa ma sarute plus si simplu am impresia ca mi-e scarba...dar dupa regret ca imi era scarba.dar parca mi-ar placea mai mult sa fie doar cel mai bun prieten nu stiu de ce...iar alte dati as da orice sa fiu langa el de exemplu luni o sa ne intalnim si vb eu cu el pe mess si i-am scos limba si mi-a promis k daca ii mai scot limba mi-o musca si a zis ca vad eu luni si nu stiu cum sa reactionez luni cum sa-l sarut pentru ca n-am mai facut niciodata asta poti sa-mi dai cateva sfaturi catalin
Pai incearca sa gandesti pozitiv asa poate nu iti va mai fi greata atunci cand vrea sa te sarute (funda te rog )