| anonim96 a întrebat:

kiss Sunt impreuna cu un baiat de aproape 3 luni.Pana acum am mai fost impreuna cu el de cateva ori se purta frumos cu mine dar de la o vreme nu stiu ce se intampla cu el parca nu mai e baiatul acela de care m-am indragostit nu stiu ce are, am incercat de foarte multe ori sa vorbesc cu el sa imi explice de ce se comporta asa dar nimic.Nu prea mai vorbeste cu mine aseara cand trebuia sa ne intalnim a vnt cu un prieten a zis ca vor sa mearga la magazin am mers si eu cu ei, pe drum nici nu s-a atins de mine...Cand am venit de acolo l-am intrebat daca merge sa ne plimbam in oras sa bem un suc ceva si el nu a vrutsad. Seara cand am vorbit la telefon l-am intrebat de ce nu a vrut sa se plimbe cu mine sh a zis ca ii e lene sa mearga pe jos si dupa l-am intrebat si eu pe el dar atunci cum de ai mers cu prietenul tau la magazin atunci nu ti-a fost lene...sh el a zis si care e problema sh ce.sad Am zis ca e doar o perioada de'a lui dar nu stiu ce sa mai zic
Aaa sh uitasem ceva el mai demult a fost cu o fata pe care o cunosc sh de cateva zile zice ca e frumoasa ca se duce la ea etc cand o vede se uita dupa ea il intreb dc face asa el imi zice ca nu stii de gluma eu stiu de gluma dar cand cineva imi vorbeste de o anumita persoana altfel sh de mai multe ori eu crd ca asta nu mai e o gluma sh atunci o km iau in seriosstraight face

1 răspuns:
| Lavii_3618 a răspuns:

Buna.parerea mea este ca s-a indragostit de fata aia. dupa felul in care se comporta sigur iti va spune sa va despartiti si se va combina ori cu fata aia, ori cu alta.