| Didi908 a întrebat:

Sunt in a 2-a zi de menstruatie pentru prima oara in viata mea laughing si simt nevoia sa ma spal... Am voie? Daca da cum? big grin FUNDA happy

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
E chiar recomandat sa te speli mai des in timpul menstruatiei. Exista un mit cum ca nu ai voie sa faci baie in timpul ei, e o porcarie, nu-i da atentie. Deci spala-te, de cate ori simti ca e nevoie.
Succes!

| AndyLavy a răspuns:

Da, normal ca te poti spala. Eu in perioade de genul, mai ales vara fac si cate 5, 6 dusuri pe zi. Te poti spala de cate ori vrei tu, fie cu apa calda sau mai putin calda. Nu e bine sa te speli inauntru, deoarece zona este foarte sensibila, insa in rest este chiar indicat sa iti mentii o igiena curata.

| strengaritzza a răspuns:

Cand ai menstruatie nu e voie sa faci baie. Normal ca te speli, e ceva logic. Daca faci dus, nu e nimic rau. Iti pui OB, si gata. Nu e greu.

| XBrunetteX a răspuns:

Poti sa te speli daca simti nevoia..Nu e nicio problema.
Numai sa nu dureze prea mult dusul.

| Cleopa a răspuns:

Bineinteles ca poti sa te speli de cate ori simti nevoia scumpa... daca nu ai dus poti sa pui niste apa calda intr-un lighean, te speli, te stergi, iti schimbi absorbantul ( sa nu folosesti tampoane) si gata... daca vrei sa ma intrebi si altceva poti sa-mi trimiti un mesaj. pup