| EllyEliana a întrebat:

Buna TPU ...sunt in claaa a 9-a mate info
Imi puteti spune si mie formulele mai importante la fizica (gen viteza densitatea...) ca in cazul in care dam ceva test initial sa stiu ceva din ele
P.s nu stiu absolut nimic la fizica deoarece am avut o profesoara care venea la ora manca si pe noi ne punea sa ne repetam la alte materii
Tin sa precizez ca si profa pe care o am la liceu esta tot cam la fel...dar totusi in caz de ceva nu vreau sa incep chiar cu 1
Dau funda

Răspuns Câştigător
| ascovit a răspuns:

Stai linistit, nici eu nu stiam fizica deloc din gimnaziu, si tot asa, am intrat la cel mai bun liceu din oras. Am avut noroc caci profesoara din a 9a ne-a explicat totul de la 0. nu e o regula ca asa va fi peste tot, insa nu iti va fi greu sa recuperezi.
Uite aici un link cu formulele pentru bac, gasesti aici ce ai nevoie:
http://www.manualdefizica.ro/wp-content/uploads/2013/04/SINTEZE-DE-BAC.pdf
Va puteti ruga profesoara sa va spuna ce sa repetati inainte de testul initial.
Mult succes!

2 răspunsuri:
| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Oare nu ar fi mai simplu sa deschizi cartea?

| EllyEliana explică:

Cred ca daca nu stiu fizica nu inseamna ca sunt cu capul gol... daca eram cu capul gol nu intram la cel mai bun liceu din oras in prima clasa de mate info cu media peste 9, 5
Si verisorul meu a plecat la liceu fara sa stie pic de fizica. daca e sa ne luam dupa tine cu capul gol...dar dupa ce a avut un profesor bun care i-a explicat a luat bacul la fizica cu 9...Asa ca daca nu stiti situatia nu ma faceti pe mine proasta...mai bine nu va chinuiati sa scrieti niciun raspuns ca e tot degeaba...