| florina200 a întrebat:

Buna TPU sunt in clasa a 7 si am o intrebare sa va pun de ce notele mele au scazut la unele materi si invat mai mult decat in a 6s-au schimbat multi profesori dar nu cred ca asta este cauza.Si ce credeti care e mai buna la invatatura, eu am o colega care toata ziua e la meditati si ii va iesi media 9.27 si mie 9.33 sau.9.22 si m-am saturat ca tot timpul sa o aud dandu-se mare cu notele ei. Astept raspunsul vostru. Funda+vot

Răspuns Câştigător
| SimonaQs a răspuns:

Sti ce stai linistita nu conteaza ce note ai ci ce ifi ramane in cap... Laso sa se dea mare mai ai un an in care sa o suporti si incearca sa inveti foarte bine la romana si mate deoarece la examenl de capacitata dintr-a 8 a nu o so mai ajute nimeni si daca tot se lauda atata ca stie poate o sa ajunga sub nivelul tau doar sti proverbul ala cine rade laurma rade mai bine e foarte buna media ta si eu in clasa a 7 am luat 9.33 e bine dar incearca sa si inveti la ce note ai e binee sincer dar sa te axezi mai mult pe romana si mate... Eu sunt a 8 si ma chinui sa imi iasa media zece chiar daca la muzica tehnologie istorie invat doar tocit dar in chimb invat fb la mate si romana

Sper ca te-am ajutat
Pupiciiii kiss kiss kiss si Bafta in continuare!

3 răspunsuri:
| kymzuzuthau a răspuns:

Hey si eu sunt in aceiasi incurcatura din pacate dar in clasa a 7 materile sunt mult mai grele chiar ca si in a 8 dar nu dispera poate are vreun profesor ceva cu tine pana la urma conteaza ce ai tu in cap decat media si nu te teme daca aia ia note pe ochii frumosi nu va ajunge departe

| abcabcabc a răspuns:

Tu esti mai bun, daca ea nu facea meditatii avea sub 9 media si ti-au scazut notele datorita profesorilor schimbati

| Corinnààà a răspuns:

Ce nu-i bagi notele alea pe cur?