| Iza_1189 a întrebat:

Buna TPU sunt in clasa a 8-a iar acum pe 20 - 22 iunie dau examen la romana si la matematica! Imi puteti spune si mie ce ar putea sa-mi pice cei care ati trecut prin asta! va rog mult am nevoie urgent! pop:*

Răspuns Câştigător
| Adina a răspuns:

Si eu sunt tot a8-a.happy
Pai la romana o sa fie structurat pe 2 parti...probabil ai mai facut modele. prima parte gramatica. iti da acolo un text in versuri sau proza. poate sa comentezi titlu sau personajul principal.happy Apoi apartenenta la gen liric/ epic fara genul dramatic. Deci poate fi nuvela schita basm fabula, pastel. Caracterizare unui personaj dintr`o opera studiata in clasa. Nu o sa-ti dea exact opera care o vor ei pentru ca unele licee nu folosesc aceias editura de manual. Si partea a 2-a un text din care te pune sa extragi unele lucruri de ex editura, autorul... apoi vreo 2 exercitii. si ultima o compunere imaginara.sau cine stie cebig grin
La mate nu prea ma pricepbig grin
Baftaaabig hug

3 răspunsuri:
| EpicWIN a răspuns:

Toata materia din 5-8 (Valabil la ambele materii)

| vlad_6655 a răspuns:

Pai la gramatica iti poate pica orice din tot ce ai invatat in 5-8 si la literatura iti pica ori Schita Basmul Nuvela Fabula sau Pastelul

Bafta Si eu dau testul

| Leon_1017 a răspuns:

Si eu sunt tot cls a 8-a si e posibil sa pice la romana pe langa ce a enumerat adina mai jos si un text la prima vedere iar la mate tot in afara de inecuatii si corpuri rotunde
bafffftaaaaaa