Mate-info = specializare pe matematica si informatica. Vei face mate pe paine si dai bac la mate M1 - foarte greu
mate-info intensiv info = informatica pe paine mai ales, mate mai putin decat la mate-info simplu cam cu o ora pe saptamana dar bac dai tot la mate m1
stiinte ale naturii = se bazeaza evident pe stiinte, vei da teza la romana, mate si 2 stiinte ale naturii : fizica/chimie/biologie
filologie = bazat pe limba romana, vei face cam 5-6 ore pe saptamana romana, 3 de mate. din a 11a nu mai faci mate. Nu dai bac la mate. Conform noii legi se da bac diferentiat, adica ei au bac mai greu la romana . Bac la istorie, romana, fizica/chimie/bio (aSA cred, nu cunosc perfect acest profil)
industrial/ turism = se axeaza pe practica ce dureaza uneori si o luna in care vizitezi fabrici sau diverse parti ale orasului. Bac la cele obisnuite, iar la mate vei da m2 (mai usor yeyy). Teza la mate, romana si 2 dintre alte discipline gen management, biologie, microbiologie, chimie, fizica nu stiu.
marina = evident cu ce se ocupa, nu am multe informatii
militar
Succes la alegerea liceului. Cele mai multe oportunitati ( gen spre finante, IT, telecomunicatii le ai de la profilul de mate-info, si apoi la filo cu litere, translatori, etc ) Sper ca am ajutat
Păi, nu sunt din Cluj, dar peste tot e la fel. Este profil uman ( aici pot să iţi dau mai multe detalii) care îi impărţit in: filologie simplu, filologie bilingv engleză/ franceză/ germană ( la astea trebuie să dai examen de limbă străină dacă vrei să mergi acolo) şi ştiinţe sociale, la care sunt eu.
La filologie (simplu) dai teză din latină, istorie/geografie, română şi limba străină 1.
La bilingv faci istoria/ geografia in engleză/franceză/germană ( depinde la care dintre ele eşti) şi dai aceleaşi teze ca şi la filo simplu.
A da, la filo ( simplu sau bilingv) matematică, fizică şi chimie faci numa până in clasa a 10-a.
La ştiinţe sociale e un pic mai diferit. Aici dai teză din română, limba străină 1, logică şi istorie/geografie. La fel ca la filo, faci chimie şi fizică până intr-a 10-a. Matematica o faci până in clasa a 12-a, da nu dai bacu din ea.
La profil real este mate simplu, mate-info simplu, mate-info intensiv info/ engleză sau bilingv engleză, bio-chimie simplu sau bilingv. Mda... aici nu prea ştiu multe, dar cred că dai teză din mate, fizică, biologie şi o limbă străină.
La orice profil eşti, in clasa a 9a faci logică, intr-a 10a psihologie, a 11a economie şi a 12a filozofie. Nu ştiu sigur cum e la real, dar la uman trebuie să dai bac din una. Poţi să o alegi pe care vrei
Http://www.scribd.com/doc/50889430/Profile-pt-LICEU
Ai aici detaliat fiecare profil.Bafta!
Pai depinde de mediile tale.
„Nicolae Bălcescu. emil racovita. avram iancu.astea sunt putine dar mai multe gasesti pe http://ziuadecj.realitatea.net/......94667.html
sper ca te-am ajutat. funda :O3?