Probabil ti-ai luat foarte ins erios examenul asta de capacitate si nu ai mai avut timp de prietenii.
Nu-i nimic, din toamna, vei ajunge la liceu si te poti "reinventa" facandu-ti prieteni noi, asa cum vrei. Acum ai o sansa unica, cand schimbi scoala si colegii si vei ajunge cineva pribvit diferit, in functie de modul cum vrei sa te prezinti lor.
Poti deveni sociabila, volubila, prietenoasa cu toti colegii, fiind prima care organizeaza activitati sau invita clasa la o plimbare in parc sau la cinema.
Nu te stresa de comportamentul colegilor, acum chiar nu ai nevoie de asa ceva...inca un pic si marele examen bate la usa, situatie in care, prima impresie la liceu conteaza enorm, atata fata de colegii noi, cat si fata de noii profesori.
Abia de atunci te poti "reinventa" in felul in care vrei sa fii privita si admirata.
Nu te suporta ca ai note mari, nu ai decat sa iti vezi de viata ta sau sa scazi un pic notele invatand mai putin.
Fato, nu trebuie să mergi la psihiatru pentru că trăiești înconjurată de nebuni.
Anul școlar se va termina (mai sunt câteva luni). La liceu va fi altfel (de asta poți fi sigură).
Așteaptă cu nerăbdare vacanța și fă-ți planuri de Marea Neagră.
E greu să trăiești cu proștii, dar nu e imposibil.
Rămâi la fel și croiește-ți viața ta.
Din cei ca tine ies doctori, judecători și manageri.
Din cei ca ei... infirmiere, vânzători la Mc și culegători de varză în Germania.
Timpul este cel mai bun filtru.
Dacă e o persoană care atrage antipatia altora ușor, n-o să fie diferit nici la liceu.
Nu fi negativist!
Ei bine, eu sunt destul de sociabila si ma fac placuta repede. Cum am precizat mai sus, nu stiu cum sa rezolv problema cu colegii/colegele mele, care nu stiu din ce motiv au ceva cu mine si cel mai probabil vom fi impreuna si la liceu.
O, draguto! Tu parca esti o fata din visele mele(doar ca cea din vise are parul blond, ochi albastri si este cam cat mine de inalta). Eu daca as fi in clasa ta ti-as lua apararea, ne-am imprieteni, si poate chiar te-as si place!
Eu cred ca si in clasa ta e un baiat ca mine, dar poate prea timid ca sa faca acest gest.
Nu te ingrijora, invata pentru examen si totul va fi bine.
Apropo, intreb ABSOLUT doar din curiozitate. In astfel de mediu, tu esti indragostita de cineva in clasa aia de haimanale(ca altfel nu-i pot numi pe colegii tai)?
Nu. Mie personal imi plac baietii care gandesc matur, iar in clasa mea nu este nimeni pe placul meu. Poate sunt eu prea pretentioasa. Imi pare rau sa te dezamagesc, dar am ochii negrii si nu sunt tocmai blonda.
Nu te suporta deoarece ai succes in viata de la atata invatat si ceilalti au invidie maxima pe tine. Cu note mari ajungi oriunde, fumatoarele alea care nu au habar nici tabla inmultirii maxim profesionala. Pleaca din oras sau mutate la alta scoala. In plus, n-ai nevoie de prieteni pe lumea asta. Nicaieri nu e scris in piatra ca asta e un pas in viata.
Bună drăguță! Eu sunt ca tine o fata cuminte liniștită nu fumez sau sa consum alcool.mie nu-mi plac persoanele false sau cele care profită după tine doar pentru că vrea să obțină ceva, îți spun fi tu rămâi tu nu te schimba pentru niște falși "prieteni" ce profita după tine, eu una nu am prieteni și îmi ie bine și fara ei am o BFF și îmi ie loială nu ma trădat dar din păcate e departe de mine dar sper că într-o zi am sa o vad, și o iubesc pentru că mă acceptă așa cum sunt nu e falsă sau sa mă înlocuiască, drăguță eu zic să-ți faci prieteni o persoana care crezi că e bună nu trebuie sa fie bogată sau sa arete bine sufletul contează cel mai mult, și nu ai probleme asta e vina colegiilor tai că sunt egoiști și răi nu-i bagă în seama nu-i mai ajuta deoarece profita după tine, nu fi "fraieră" sai mai ajuți nu merită după ce se comporta urât cu tine, și nu trebuie sa te muți pentru asta doar fi tu însuți o prietena adevărată/prieteni de acceptă așa cum ești și sunt sigură că ești o fata frumoasa și cu un suflet superb au grijă și nu îi lasă pe cei din jurul tau sa te rănească sau sa mai profite de bunătatea ta fi mii lasă să te "calce în picioare" sper că te-am ajutat daca vrei sa mă întrebi ceva sau sa te mai ajut cu ceva sa mă ajuți!?
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Chiar aveam nevoie de cineva care sa-mi ridice moralul.