| tony210 a întrebat:

sunt in clasa a 8 a si nu stiu la ce liceu sipe ce profil as vrea sa merg.nu as dori sa merg pe mate info deoarece nu imi place matematica si nu as vrea sa fiu nevoit sa ma rog de profesori sa trec clasa dar am vorbit cu niste prieteni de la diferite licee care sunt pe mate info si au spus ca la filologie sunt numai poponari si pitipoance iar eu nu ma inteleg deloc cu tipul acela de oameni. vreau sa ma duc la un liceu unde sa imi fac prieteni si sami imbunatatesc viata sociala.nu sunt genul care sa toceasca. parintii au spus ca pot merge unde vreau eu atat timp cat nu iau note sub 5. ammedi bune si pot intra la orice liceu din oras. ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| ElenaSA a răspuns:

Dai la un profil care ti se potriveste. La Matematica-Informatica este mai greu, intra-adevar, dar prejudecata ca la profil uman sunt persoane nepotrivite ar trebui analizata. Pe unde te duci sunt si elevi buni si elevi cu caracter nepotrivit.

| tony210 explică (pentru ElenaSA):

Eu as vrea sa ma duc pe uman deoarece imi place mai mult si sunt bun la limbi straine.

| ElenaSA a răspuns (pentru tony210):

Atunci mergi spre uman, spre Filologie.

6 răspunsuri:
| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Pai daca nu.ti place matematica ce faci? sa privim altfel poate in liceu o sa, ti placa mai mult happy

| tony210 explică (pentru asdfcffcvgvv123):

As vrea sa ma duc pe un profil care sa implice si o limba straina.

| tony210 explică (pentru asdfcffcvgvv123):

As vrea un profil care sa implice o limda straina.

| Ramoneluu a răspuns:

Du-te la mate-info deschide cele mai multe porti