| Dîrlea_Bogdan_1993 a întrebat:

sunt in clasa a VII a si un coleg ma agreseaza la scoala.(eram mai demult prieten bun cu el).
El ma umileste in fata colegilor, imi da palme face ce vrea cu lucrurile mele.
Daca ma impotrivesc o sa ma bata.
Intro zi am trecut pe langa el pe hol si mi-a dat o palma si mi-a spus,, ti-am dat eu voie sa iesi pe hol?".
Nu pot spune unui profesor pentru ca m-ar bate dupa/
Va rog sa-mi dati o idee ce sa fac.

4 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

Si tu stai ca fraierul, este?
Cheama-l intr-o zi si spune-i: ma, pana cand ma mai agresezi tu pe mine?
Daca nu te potolesti, voi merge la politie!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Angelos_Victor_1993 a răspuns:

Este simplu....Raspunde-i cu aceeasi moneda! Dar cu cap... Spune-i lucruri gen: Ok ma bati si dupa...Ce? Sau Ce crezi ca vei rezolva prin faptul cama bati..Asta in cazul unei batai... Daca nu ii spui asa : Ce ti-am facut de te iei de mine? Daca am face schimb de roluri cum ar fi? Sau cv de genu.Dar trebuie sa fii ferm.

| Iloveunicorns5768 a răspuns:

Vorbește cu mama ta, ea va vorbi cu dirigintele /diriginta și cu siguranță va rezolva situația. Dacă stai și nu ei masuri el nu se va opri, ba chiar mai mult, își va mai și bate joc de tine pentru ca nu iei masuri. Sper ca te-am ajutat. Funda?