| VasileMoldova a întrebat:

Sunt in Italia din aprilie. Am inceput cu 8 la germana dupa 7 si 6. Ca sa nu fiu repetent trebuia sa iau macar 6. Am aproape la tot 6 si mai sus cu exceptia istoriei. Am 6. 5 la evaluare si inca un 6 azi ( incercind sa cresc la 6). Sunt foarte trist. M-am straduit sa invat speram la 6 jumate. Asa ca am 2 intrebari pentru cine stie si traieste in Italia. 1.Notele se rotunjesc( adica de exemplu daca ai 5.6 ca in cazul meu ramane asa sau e 6) am inteles dar nu sunt sigur ca depinde de cit de activ esti. 2. Ce note aveti cei ce invatati in Italia( vreau sa mentionez ca sunt prina media liceul linguistic) Astept cu nerabdare raspunsurile voastre si scuzati pentru greseli????????????????????????

1 răspuns:
| tanasevlad91 a răspuns:

Salut,am invatat acum ce va ani un an acolo, si stiu ca daca ramaneai la final de an cu 3 materi sub nota minima de trecere, se fafea un consiliu in care se hotara daca merita sa treci sau nu, in functie de cum esti la alte obiecte, de ce calitati ai, de exemplu eu am fost la arhitectura, dar am ramas corigent la 3 materi si am trecut totusi clasa, pentru ca eram printrei cei mai buni sportivi ai scoli, si au considerat ca pot aduce mai multe benefici daca trec clasa, dar desigur a fost acum 5 ani, nu stiu daca fiecare scoala are propriul regulament sau daca s-a schimbat legislatia intre timp, sper ca am ajutat, bafta