Nu trebuia sa sari asa direct pe ea cu vrei sa iesim? Trebuia sa vorbiti, sa va cunoasteti, sa va apropiati si cu timpul s-o chemi sa iesiti. + ca ti-a zis destul de clar ca nu te place cand te-a blocat, te ignora, si ti-a zis clar ca te vede ca pe un prieten. Las-o in pace.
Dar vad că ti-a zis clar ca esti în friendzone. Fii si tu mai tare, nu o mai căuta, ignoră fata o perioadă, vezi ce se întâmplă.
Ar trebui sa vorbesti cu ea fata in fata, nu prin mesaje.
Spune-i ce simti iar daca nu te accepta asta e. Macar ai incercat si nu ai ramas cu indoiala.
Ai dreptate, doar o placi... foarte mult, atât. Eu cred ca nu poți să te îndrăgostești de o persoana care la rândul ei nu te place. Când amândoi se plac și "investesc" sentimente puternice unul in altul, după timp consider ca sunt îndrăgostiți. Sa fii îndrăgostit e mai mult decât ce șimti tu. Ce vreau sa zic... una e sa o tii in brațe și sa ai toate senzațiile respective și alta e sa ți imaginezi cum ar fi dacă. Asta e părerea mea, cum o fi cu adevărat nu știu. Nu confunda simpatia mea cu iubirea, valabil la mulți oameni. Dacă zâmbește și e drăguța cu toți nu înseamnă ca te place, înseamnă doar ca nu vrea sa fie răutăcioasă sau vreo acritura. Poate se înroșește de la machiaj, ce știu eu. Te ignora si nu vrea sa te vadă, te tine in friendzone si te blochează. Ce-ți place la ea atât? nici măcar nu e drăguța cu tine sa-ți răspundă sau sa te refuze frumos. Nu mai sta după ea atâta, respecta-te pe tine. Îți faci rău singur pentru o fata cu care nu prea văd sa ai viitor. Nu poți s-o iubești pe ea, dar poți sa te iubești pe tine. Investește mai mult in tine, nu in egoul ei ca nu-i face bine să știe că are "lumea la picioare". Poate devine egocentristă și profitoare, nu ne dorim asta.
Uite un sfat bun, concentreaza-te mai mult pe invatat, asa o sa uiti repede de ea?
Ok, începând de la partea cu,, îndrăgostit "cred că mai mult ești atras de ea și această atracție poate sa devina o obsesie sau poți deveni un stakler fără voia ta. Părere mea e ca ai procedat greșit de la început mai ales ca a-ți vorbit doar prin mesaje. Pe viitor când vrei sa vorbești cu o tipă indiferent colegă, amica sau pur și simplu o nouă cucerire:Uita-te în ochii ei înainte să o înviti în oraș sau în cel mai rău caz la telefon, dar nu prin mesaje. În rest pentru a-ți scoate din minte e foarte simplu :,, cui pe cui se scoate", combinate cu altă tipa e simplu, dacă ajungi și cu ea e mai departe, în plus o să ai o surpriză cu colega mai ales dacă o să vadă că nu ai stat după ea plângând de milă.
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: