| RozaCinni a întrebat:

Sunt ingrijorata pentru prietena mea.Nu am mai putut da de ea timp de 6 luni thinking Motivul? Unul total absurd. Pe la inceputul lui septembrie a cunoscut un tip dintr-o localitate (destul de departe fata de orasul nostru) prin intermediul unui joc.mai mult ca sigur il stiti cu totii (mt2) si i s-a cam pus pata.El e mai mare decat ea cu 4 ani. si munceste si in strainatate. I-A UMPLUT CAPUL NUMAI CU PROSTII :O. El i-a zis in felul urmator : "Nu mai vorbi cu prietenii tai ca sunt o influenta rea" Si partea cea mai dezamagitoare l-a crezut. a dat ignore la toata lista de prieteni. plus 2 cei mai buni prieteni. Eram un grup o familie faceam mereu conversatii pe skype ne simteam bine.Si asa dintr-o data sa nu mai vorbeasca cu noi nici la telefon... Si paxcat de ea e fata buna si invata foarte bine. Mi-e frica sa nu pateasca ceva in viitorul apropiat. Ma intreb oare chiar nu regreta? Oare nu se simte singura? Si oare parintii ei stiu despre asta? Ea nu a a avut niciodata un iubit. si parintii ei sunt foarte autoritari. si chiar am ramas uimita ca nu s-a rezolvat nimic in privinta asta.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E trist. Poate ar trebui să iei legătura cu părinții... Ei ar trebui să știe mai bine cum ar trebui procedat. Ceva trebuie făcut...

| Zoey112 a răspuns:

Pai ar trebui sa te duci la ea acasa si sa vb cu ea fata in fata, daca nu te asculta vb cu printi ei.