Parerea mea ar fi ca mai bine ai spuspenda ziua ta de nastere si ai face-o dupa externare, alaturi de prieteni.
E destul de ciudat sa-ti faci aniversarea in spital, cel putin mie imi pare destul de ciudat.
Plus ca deja ai calculat ca trebuie sa imparti tortul cu intreg etajul, iarasi este ciudat, pana la urma teoretic ar trebui sa-l imparti daca e cu cei din salon ca deh, deja daca te extinzi e cam aiurea.
Si pana la urma poate ceilalti nici nu stiu ca faci 18 ani, acum desigur daca le-ai spus tu, soarta
Oricum ar fi, nu te stresa, aia e, uneori e mai bine sa iei deciziile din mers.
Eu iti urez insanatosire grabnica, si desigur, la multi ani.
Cumpara tort cere sa-l felieze profesional, cumpara si ceva fursecuri. ia suc si pahare de unica si aranjeaza -le pe masa si pe urma te duci frumos prin saloane si spui ca ai facut 18 ani si vrei sa le servesti cu ceva daca vor sa vina in salonul tau.
un tort taiat profi poate sa aiba 30.50 de portzii, ceva mai micuteze dar le servesti simbolic nu-ti mai pune probleme
Si sa -mi zici mie cum vrei daca n-o sa vina lumea ca la hram (daca stii ce-i ala).
o sa vina o sa te felicite o sa te pupe si o sa ia un fursec o maslina, un pahar de suc etc. ca lumea e saraca, draga mea, si se bucura si la putin si daca nu vine vre o fandosita, tita scarba, dai la una flamanda si-ti faci si o pomana cu ocazia asta.
asa ca, organizeaza-te cat permite buzunarul si cheama lumea, si-ai sa zici ca-i nunta. oamenii aflati in situatii de boala devin mai empatici ai sa te simti chiar f. bine.
la multi ani sa ai noroc si sanatate!
"Doar tort", nu "decat tort".
Dar in spital, bolnavii nu au fite ca in afara sa. Se vor bucura de sarbatoare si vor veni, indiferent ce le vei da. La multi ani!
Nu toti pot sa accepte tort, totusi la spital merg oameni cu probleme de sanatate, poate ai vreun diabetic in salon care o sa se uite la voi. Suna aiurea, tort la spital. Vorbeste cu doctorul tau si roaga-l sa te invoiasca cateva ore, al meu a fost dispus ca si eu mi-am facut majoratul in spital
Uita de tort in spital, e super aiurea, zau. In spital ai chef sa mori, nu de mancat tort ce dr q