Arata-mi mie un copil care nu plange cand vine pe lume. De ce plange? Ca se simtea rau de unde venea? Din contra. Acum doar nu o sa stea o femeie insarcinata timp de 80 de ani! ^_^
Asadar, welcome to the new world!
Oare nu ai ganduri si aspiratii pentru viitor? Axeaza-te pe acestea. Priveste in viitor. Bucura-te in prezent de ce ai avut, de ce ai si de ceea ce o sa mai ai! Multumeste-I lui Dumnezeu pentru toate lucrurile. Privitul prea mult in trecut (adica nostalgia) te va tine pe loc si nu vei putea inainta. Toate lucrurile isi au vremea lor.
Este adevarat ca liceul nu este nici pe departe ca si scoala generala -la relatiile dintre oameni ma refer; totusi, iti poti cauta fostii colegi pe retelele de socializare si ii poti saluta. Va puteti stabili intalniri si veti putea depana amintiri. Totusi, priveste mereu inainte.
Mult succes!
Si eu am acelasi sentiment de nostalgie si de dor fata de colegi.Am niste tarani, fraieri in clasa cu care pur si simplu nu ai ce vorbi(din vina lor clar) si am impresia ca toti din jurul meu sunt niste magari.
Scoala generala e cea mai frumoasa, mie unul mi se pare ca prieteniile de acolo sunt mai frumoase decat cele din liceu.Acolo era altceva cand te luai in gura cu diriga pentru o absenta, pe cand la liceu ai cu zecile si nici ca iti pasa.
E adevarat ca la liceu nu e deloc ca in scoala generala, unde esti mai copil, te imprietenesti mult mai repede cu colegii, sunteti mai uniti, va jucati si faceti mult mai multe lucruri.Adevaru e, ca eu, nici in generala nu aveam relatii prea bune de prietenie, eram doar niste foarte buni colegi...atat nu eram chiar atat de apropiati dupa scoala si aveam doar foarte putini colegi cu care ma intelegeam foarte bine.Problema mea este ca eu sunt ca un elev in clasa 1, sunt la inceput nu cunosc lumea, profesorii, e greu si de acea am nevoie de vechea scoala pentru ca acolo m-am acomodat 8 ani de zile si acum cand nu mai sunt in ea e ca si cum i-ai lua unui caine stapanul.Ma simt incomplet si am momente in care chiar imi vine sa nu ma mai duc la liceu si sa ma duc la vechea scoala.