anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o mare dilema, nu stiu ce sa fac si am nevoie de ajutorul vostru. Nu stiu daca ar trebui sa ma duc in banchet; inima imi spune sa ma duc, constiinta sa nu. (sunt in clasa a 12 a). Normal stiu e ultimul an ar trebui sa ma duc dar in excursiile trecute(2 la nr) n-a fost tocmai bine ca m-am dus, s-au intamplat multe (nu vreau sa-mi amintesc) si eu am picat de fraiera ca nu m-am luat la bataie. Ar fi trebuit credeti-ma. (cel putin diriga asa mi-a zis, daca nu rezolv cu vorba buna, da sa ma iau la bataie). Pff faza e ca as vrea sa ma duc pentru ca nu stiu pe o parte m-as distra cu grupul meu( in clasa suntem 2 grupuri). Stiu acum va intrebati ce s-a intamplat dar as scrie romane asa ca n-are rost. Si de ce sunt in dilema? In primul rand vreau sa demonstrez ceva, sa spun Stop cand trebuie sa ma fac respectata daca ar fi ceva si ganditi-va e ultimul an...
Acum de ce nu m-as duce : pai ar fi aiurea dupa cate mi s-au intamplat sa mai plec cu ei in excursie. Nu stiu ce sa zic ...nici nu pot spune prea multe in scris. thinking Voi ce credeti?

4 răspunsuri:
| EyeCandy a răspuns:

Eu aș spune să mergi. Mi se pare foarte important. banchetul nu îl ai de 5 ori în viață, doar de 3 ori ( pe a 4-a, a 8-a și acum pe a 12-a ). Stai liniștită că te vei distra foarte bine la banchetul tău, poți să-ți chemi prietena sau alți prieteni și să dansați, vorbiți. Nu contează ce s-a întâmplat în trecut, ei totuși sunt colegii tăi, au făcut parte 4 ani din viața ta și nu ar trebui să ratezi un asemenea moment.

| DianaDiaa a răspuns (pentru EyeCandy):

Da ai dreptate...dar nu stiu parca nu pot trece ( stii orgoliul ala, poate prostesc uneori dar cand e ceva important nu stiu ce sa zic )

| LegionarulRoman a răspuns:

Eu nu m-am simtit niciodata bine la astgel de manifestatii "artistice", intotdeuna preferand excursiile in natura!

| DianaDiaa a răspuns:

Ps. Daca nu ma duc la mine, ma duc la cea mai buna prietena ( ii cunosc colegii ma inteleg cu ei deci...)