| Dia95 a întrebat:

sunt intr-o mare dilema si am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa va zic ca vorbesc cu un baiat de 3 luni aproximativ, dar nu ne-am vazut din cauza ca am luat vacanta.la inceput ma cauta foarte des, vorbeam toata ziua insa acum nu prea mai vorbim..ca inainte, plus ca ne-am cam certat oarecum. adica eu am facut-o mai pe a prostuta in multe faze, acum ca am inceput scoala am cam facut-o pe speriata si multe chestii de genu. el mi-a zis sa nu ma supar da sunt prea copila, mi-a spus si sa-l caut cand mai cresc etc. are dreptate, m-am comportat nasol. acum e nasol ca vreau sa ies cu el da am observat ca nu mai pare prea incantat. ce ar trebui sa fac? eu nu prea am experienta si nu vreau sa il pierdcrying ne am inteles prea bine ca sa se termine asa, help me please :*

3 răspunsuri:
| Biuuuts a răspuns:

Arata-i ca nu esti mica! Imprieteneste-te cu prietenii lui, cand trebuie fi serioasa, iar uneori putin saritoare, iar cand te intreaba ceva sa ii raspunzi serioasawinking, sau daca ai vreo prietena care se intelege bine cu el sa o pui sa ii explice, Sper ca te-am ajuatawinking :*

| Yumenohana a răspuns (pentru Biuuuts):

Are vreun rost sa se prefaca? Intr-un final isi va da seama ca nu s-a schimbat happy Si nici nu trebuie sa se schimbe pentru cineva. Daca o place o accepta asa cum este happy

| Yumenohana a răspuns:

Copila? ..arata-mi o fata matura intr-o relatie! Eu am 18 ani jumate si pot fi foarte matura.dar uneori ma comport ca un copil. El ar trebui sa te accepte asa cum esti daca tine la tine..nu ar trebui un lucru ca asta sa strice tot happy. Daca intr-adevar tine la tine.i se va face dor de momentele in care vorbeati si de reactiile tale "copilaresti" si te va cauta..Ai grija ce faci si ia o decizie buna!