Ceea ce e acum e atasament, maximum o indragosteala. Este imposibil sa iubesti o persoana atat de devreme, iar o relatie se bazeaza pe incredere. Spune-i ca parola nu dovedeste nimic, ca daca vrei sa il inseli, il inseli cu tot cu parola de la Facebook(iti poti face altul de "rezerva", exista whatsapp, viber etc) si ca fiecare partener are dreptul la intimitate. Poate prietena ta cea mai buna vorbeste cu tine despre secretiile ei vaginale(doar un exemplu) e absolut necesar sa stie?
Eu zic sa te mai gandesti si sa astepti sa-l cunosti mai bine, nu te "arunca" asa cu capul inainte. Asteapta sa va cunoasteti in realitate, sa vedeti cum va simtiti unul in preajma celuilalt, daca intr-adevar va potriviti, pentru ca in 3 saptamani abia incepi sa cunosti o persoana(asta daca nu e fatarnica), plus ca daca iti pune conditii de genul de la inceput...peste cateva luni o sa iti interzica sa iesi la un suc cu colegii
Pentru ca intr-o luna si 3 saptamani***, scuze
E gelos, vrea sa vada cu cine vorbesti.
E cam copilaresc ce face, sincer...
Si din ce spui aici inteleg ca aveti o relatie la distanta, iar voua lipsindu-va increderea... nu stiu cat o sa reusiti sa o tineti.
Explica-i frumos printr-un mesaj lung si sincer cat tii la el si ca nu conteaza alti baieti.
Arata-i constant ca-l iubesti prin intrebari grijulii, alinturi frumoase si vorbit duios si atunci nu cred ca vor mai fi probleme.