| bubblesinthebottle a întrebat:

Sunt intr-o perioada dificila. Ma cert foarte des cu parintii si devin izolata. La scoala ma simt mereu data la o parte. lumea a inceput deja sa imi spuna emo fara niciun motiv si inca tin la fostul prieten pe care nu il pot uitat de 4 luni -__-. Anorexia mea a inceput sa se agraveze. Mama mereu imi spune "ca nu sunt buna nimic si ca toata ziua tot ce stiu sa fac e sa stau in camera si sa ascult muzica"
Nu inteleg sunt o persoana buna si pacifista mereu i-am ajutat pe cei din jur de ce mi se intampla toate lucrurile astea? sad

Răspuns Câştigător
| JohnnyWylde a răspuns:

Probabil ca oricum nu vei tine cont de ce-ti spun dar lasand gluma la o parte, te-ai gandit ca poate parintii tai au dreptate, adica daca iti spun ca nu e bine sa stai in camera toata ziua gandindu-te la un tip si ascultand muzica, poate asa e ca doar na, parintii tai te cunosc de vreo (varsta ta) ani. Sa stii ca ei isi fac mai multe griji in legatura cu problemele tale decat crezi iar faptul ca ei incearca sa te ajute si tu refuzi e chestia care ii enerveaza...hai sa nu folosesc "enerveaza"...ii supara, ii ingrijoreaza (alte sinonime). Ce ar fi sa incerci sa socializezi, fa-o pentru mine ca doar stii ca ma iubesti (glumesc).

6 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

1.Integreaza-te si tu intr-un grup (ai grija ca grupul sa fi benefic pentru tine altfel nu e bine)
2.Cu anorexia trebuie sa faci ceva e in joc sanatatea ta si nu trebuie sa fii nepasatoare cu asta.
3.Nu trebuie sa-ti pese ce cred altii despre tine si nici sa te schimbi brusc in ceva ce nu e tu pentru ca o sa fie un haos.
4. Daca ti-ai gasi o alta persoana poate ai uita de el.
5.Nu te mai certa cu parintii tai lasa-i sa bolboroseasca.
6.Implica-te intr-o activitate care sa te faca fericita ai multa nevoie de asta acum.
Bafta!

| motan444 a răspuns:

1 lasa prostia cu emo incearca sa socializezi iesi din casa pana la magazin macar daca stai numai in camera si asculti muzica nu o sa iesi din starea asta si nu mai plange dupa toti baietii ca mai sunt pe lume si altii nici nai idee cati suntem de multi laughing

| JohnnyWylde a răspuns:

Treci pe la noi 3-4 nopti si cu siguranta te vom scoate din starea de depresie (Daca ai 15 ani+)

| bumbutz a răspuns:

Mai mergi si tu pe la biserica si spovedestete ca tot e post.cauta ti un duhovnic si o sa te sfatuiasca sigur bine

| bubblesinthebottle explică (pentru bumbutz):

Nu cred ca preotul ma poate ajuta.

| bumbutz a răspuns (pentru bubblesinthebottle):

Tocmai aici e pb ta, ca nu crezi. Esti departe de adevar. Ia masuri

| JohnnyWylde a răspuns (pentru bubblesinthebottle):

Probabil ca oricum nu vei tine cont de ce-ti spun dar lasand gluma la o parte, te-ai gandit ca poate parintii tai au dreptate, adica daca iti spun ca nu e bine sa stai in camera toata ziua gandindu-te la un tip si ascultand muzica, poate asa e ca doar na, parintii tai te cunosc de vreo (varsta ta) ani. Sa stii ca ei isi fac mai multe griji in legatura cu problemele tale decat crezi iar faptul ca ei incearca sa te ajute si tu refuzi e chestia care ii enerveaza...hai sa nu folosesc "enerveaza"...ii supara, ii ingrijoreaza (alte sinonime). Ce ar fi sa incerci sa socializezi, fa-o pentru mine ca doar stii ca ma iubesti (glumesc).