anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.
Sunt intr-o relatie de vreo 2 zile cu un baiat si de mult voiam sa fiu cu el, ne cunoastem de ceva timp si e chiar de treaba. El are 15 si eu 13, nu are intentii sa puna mana pe mine, nici nu vreau asta. Si va rog sa nu incepeti cu lucruri de genul ca sunt prea mica pentru o relatie, stiu ce fac! Altele deja nu mai sunt virgine de la 12 ani. Vin de afara pe la 8-9 jumatate. Adica nu stau pana la 12 noaptea ca majoritatea fetelor. Vreau sa mentionez ca sunt cuminte. Eu il plac pe baiat dar nu m-am sarutat la modul ala pasional, adica a fost doar buze pe buze, fara "limbi". El iti dai seama ca da, are 15 ani e normal. Nici nu sunt sigura ca vreau asta. Dar el a zis ca nu ma forteaza sa fac asta, insa eu vreau dar mi-e teama ca o sa o "dau in bara".
Nu stiu ce sa fac, de mine si de el stie doar o prietena apropiata de a mea, el a zis ca nu a spus la nimeni de noi ca suntem impreuna pentru ca nu vreau sa stie toata lumea ca "aia 2 sunt impreuna".
Sa-l las sa puna mana pe mine dupa ceva timp? Adica nu ma refer la sex. Sa puna mana pe fund si poate si pe sani dar ma indoiesc de asta pentru ca eu nu am mai facut asta pana acum, consider ca e normal, sunt o adolescenta si nu mai arat ca la 10 ani. Arat chiar bine. Eu cu el "ne-am sarutat" la modul ca voiam sa ne pupam pe obraz si el a intors capul ca sa-l pup pe buze, in fine nu m-am suparat asa tare, i-am dat 2 palme si aia a fost. Dar de atunci nu prea ne comportam ca un cuplu pentru ca el sta mai mult cu prietenii lui si eu cu prietenele mele ( ei nu stiu ca suntem impreuna si nici nu trebuie ).
Nu stim ce sa facem sa fim singuri pentru ca mereu intervine ceva. Maine o sa ma duc la o fata in alt oras unde am mai fost. El poate sa vina si acolo nu e mare scofala daca stie cineva ca suntem un cuplu, vreau sa ne sarutam si sa fim iubiti si iubita adevarati ( el a mai avut relatii si mi-e frica sa nu ma fac de ras ). El ma place de mult dar eu eram cu alt baiat atunci. E bine ce fac si legat de faza cu sarutul ce sa fac? Dau funda orice numai ziceti-mi.

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

E ok sa va sarutati, sa va imbratisati, sa va tineti de mana, dar daca incepe sa te pipaie, sa iti bata apropouri sexuale si alte chestii de genul asta, eu zic sa nu ii permiti, inseamna ca nu te respecta si e cam obsedat tinand cont ca ai 13 ani si sunteti de putin timp impreuna.
Chestia cu sarutul o sa vina de la sine, poate e mai timid...

3 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Dragostea nu are limite de varste si nici nu stii cand trece de la dragostea de mama la dragostea de partener. Dar in situatia voastra trebuie sa fie una nevinovata, dar cu multa grija, ca nu stii niciodata cand hormonii de puber o iau inaintea gandirii lucide. Nu ar fi corect sa-ti incepi viata sexuala la aceasta varsta. Mai ales ca dragostea si relatia la o asemenea varsta este ca o ploaie rapida de vara: vine repede, este puternica, dar se opreste cand nici nu gandesti, la fel de repede cum a venit.
Voi inca nu sunteti pregatiti de sex. Orice ai zice, eu demonstrez orisicui ca pana la 17-18 ani nimeni nu-i pregatit pe deplin pentru asa ceva.

| halloweenn65 a răspuns:

Nu trebuie să stai sa te gândesti ca nu stii sa săruti sau ca o vei da in bara. Totul vine de la sine, daca stai sa te gândesti mereu la asta chiar o sa o dai in bara. Asa ca fii chill si relax. Totul vine de la sine.
Din punctul meu de vedere e ok sa puna mana dar sa nu exagereze. Sunteți încă mici, ce așteptări vrei sa ai de la un tip de 15 ani si invers. Btw: nu esti adolescenta la 13 ani. Take it easy