E ok sa va sarutati, sa va imbratisati, sa va tineti de mana, dar daca incepe sa te pipaie, sa iti bata apropouri sexuale si alte chestii de genul asta, eu zic sa nu ii permiti, inseamna ca nu te respecta si e cam obsedat tinand cont ca ai 13 ani si sunteti de putin timp impreuna.
Chestia cu sarutul o sa vina de la sine, poate e mai timid...
Dragostea nu are limite de varste si nici nu stii cand trece de la dragostea de mama la dragostea de partener. Dar in situatia voastra trebuie sa fie una nevinovata, dar cu multa grija, ca nu stii niciodata cand hormonii de puber o iau inaintea gandirii lucide. Nu ar fi corect sa-ti incepi viata sexuala la aceasta varsta. Mai ales ca dragostea si relatia la o asemenea varsta este ca o ploaie rapida de vara: vine repede, este puternica, dar se opreste cand nici nu gandesti, la fel de repede cum a venit.
Voi inca nu sunteti pregatiti de sex. Orice ai zice, eu demonstrez orisicui ca pana la 17-18 ani nimeni nu-i pregatit pe deplin pentru asa ceva.
Nu trebuie să stai sa te gândesti ca nu stii sa săruti sau ca o vei da in bara. Totul vine de la sine, daca stai sa te gândesti mereu la asta chiar o sa o dai in bara. Asa ca fii chill si relax. Totul vine de la sine.
Din punctul meu de vedere e ok sa puna mana dar sa nu exagereze. Sunteți încă mici, ce așteptări vrei sa ai de la un tip de 15 ani si invers. Btw: nu esti adolescenta la 13 ani. Take it easy