Parerea mea este ca ar trebuie sa ai cv mai mult tupeu si sa il abordezi sa incerci sa fii cu el intro relatie ca nai de unde sti cum este el cu adevarat...fiecare on poarta cate o masca cu cei din jur, incearca sa vezi daca el te lasa sa dai jos masca aia si sai vezi adevarata fata. daca nu incerci nu vei sti niciodata si o sa regreti toata viata ta ca nai incercat...si in plus incercarea moarte n-are. daca nu o sa vrea sa fie cu tine sau o sa-si bata joc de tine macar u tiai aflat rasp la intrebare si poti sa treci mai departe. daca e sa reusiti iti doresc toata dragostea din lume.
p.s. varsta e doar un nr de care nu ar trebui tot timpul sa tii cont
nu uita asta-i doar parerea mea u faci ce vrei:*
Am uitat sa spun ca acum cateva zile vroia sa mearga sa isi cumpere ceva. Si i-am spus ca pot sa merg cu el, daca vrea o parere. Mi-a spus ca deja stie ce vrea sa isi cumpere, iar asta m-a derutat complet.
Pai spune-i ca il iubesti si spune-i sa te sarute sau chestii amoroase. ORicum el te place chiar daca nu v-am vazut cred ca va potriviti.
Acum ca o glumita :
Daca e cu 2 ani mai mare decat tine poate ramane repetent si stati in aceeasi banca Zic si eu.
Pa'pa!