Pai nu ai ce sa faci decat sa ii spui motivul pentru care ai luat 4. ce ai spus si aici pe tpu..Ar trebui sa te inteleaga...
Si stai linistita, in viata sunt lucruri muuuuult mai importante decat o nota de 4... O sa ai examene ale vietii serioase, un 4 o ti se para un fleac.
Daca nu ii spui se va afla si e mai rau.
Ii spui si ii explici ce si cum si ii promiti (dar te si tii de cuvant) sa inveti mai bine si sa iti repari nota.
Daca profesorul nu da note pe drept pot face parintii o plangere la directorat.dar nu stiu mai multe.
Si stai calma, nu e asa mare dezastrul precum il vezi tu acum.Linisteste-te.In viata sunt lucruri mult mai serioase si importante decat o nota slaba la liceu. Crede-ma.
Noapte buna.
Am citit tot ce ai scris chiar imi pare rau pentru tine. Poti sa ii aduci aminte mamei tale subtil ca si ei i-a pus 2 cand il avea drept profesor. Si cum e posibil sa iti faca atata panarama pentru un 8... ? Eu cand vin acasa cu un test in care am luat de ex 4, 50 si ma intreaba maicamea de ce am luat nota aia ii raspund : E nota de trecere? Si eu am avut o intamplare de genul : Am luat un 3 la scoala si cand am ajuns acasa taicameu m-a certat si mi-a dat un pumn in figura asa cum vezi in filme de m-a pus la podea si dupa ce m-am ridicat de pe jos mi-a venit un o criza de ras de ala mai isteric ( sincer nu stiu de ce ) si a venit taicameu la mine si m-a intrebat de rad asa ca un dement si in secunda urmatoare l-am scuipat in fata ( l-am murdarit tot de saliva si sange )
Diorrus întreabă: