| Daria030405 a întrebat:

Sunt intr-o situatie oarecum ciudata as spune.Acum ceva timp am aflat despre un baiat.Tin sa precizez ca nu am vb vreodata.Chestia e ca a inceput sa imi placa de el si pentru ca stiam ca joaca baschet am inceput sa merg la concursurile lui ca sa il vad.De fiecare data cand mergeam la concursurile astea se holba la mine sau faceam f des contact vizual. Odata a trecut pe langa mine si m-am uitat la el dupa care s-a inrosit. Facem zile pe snap si din cate stiu nu ii adauga pe cei pe care nu ii cunoaste la mine fiind o exceptie faptul ca nu il cunosc si cu toate astea avem in jur de 60 de foculete.Revenind la concursurile de care ziceam.La unul dintre concursuri am stat f aproape de el in timp ce vb la telefon cu o prietena si el auzea cam tot ce vb.Stabilisem cu prietena mea sa ne vedem urmatoarea zi intr-un anumit loc.Ei bine in ziua in care trebuia sa ma intalnesc cu ea exact in acelasi loc a aparut si el.Care e ideea...credeti ca a venit acolo pentru ca auzise ca voi merge si eu? Sau credeti ca ma place? Stiu ca e ciudat pentru ca nu ne cunoastem dar amandoi suntem destul de timizi si nu cred ca avem curajul de a intra in vorba unul cu celalalt.As dori sa mai precizez si faptul ca au fost numeroase situatii asemanatoare in care a aparut fix unde eram si eu.
DAU FUNDA
Multumesc daca ati citit pana aici!

2 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Aa, te urmareste cu siguranta! Spune`i si tu un "buna" data viitoare cand va vedeti si intreaba`l intr-un mod inocent, zambind, cat mai are de gand sa te urmareasca fara sa spuna nimic. Daca se inroseste iar, clar te place, si poti sa`i spui ca glumeai si daca vrea sa mancati o "shaworma" impreuna. Nu`i greu, nu?

| Mynameis93 a răspuns:

Nu înțeleg de ce te complici şi nu încerci să intri în vorbă cu el.