| EmmaGhiban a întrebat:

sunt intra 7 ( deocamdata) si am ramas corigenta la matematica, si maine am corijarea, mam pregatit in vara asta dar imi este foarte foarte frica. daca ati mai trecut prin asa ceva spuneti-mi cum va fi, cam cate exercitii imi da de facut, o sa fie si oral si scris, sau nu tot timpul?, imi este ff frica si sunt foarte stresata, astazi duma amiaza mi s-a facut si rau din cauza asta, m-am gandit foarte mult la asta asa cu o frica si dintr-o data am ametit si era sa lesin noroc ca era mama langa mine... spuneti-mi tot ce stiti... nu vreau raspunsuri rautaciose crying (app scuzati greselile gramaticale)

1 răspuns:
| GhostBehindTheDoor a răspuns:

Mda pai te va trece. Daca mai ai colegi in situatia ta si ei vor fi trecuti cu un 5 pe-acolo chiar daca nu vei face/nu veti face de 5.Chestia este ca si la mine in clasa sunt 6 in situatia ta tot la mate, eu tot in a 7-a sunt si mai mult ca sigur ii va trece ca si in a 6-a i-a trecut pe cei care nu au invatat si care au ramas tot la mate.straight face Succes oricumwinking. Daca nu va va trece pe toti, iti zic eu ca daca te-ai pregatit bine vei trece acest test sau ce va da voua acolo ca sa reusiti. Fundita?