Spune-i ca nu s bune carpele alea si ca te-au costat o groaza de bani tampoanele si e pacat de ele sa nu le folosesti. Spune-i ca nu o sa mai vii la ea in vizita daca mai face asa.
Ce ai putea să faci?
Eu zic să încerci să vorbeşti cu bunica ta şi să o convingi. Dacă spui că te-ai şi pătat atunci arată-i că "metoda" ei NU funcţionează.
Baftă. :*
Vezi unde le-a pus, spune-i ca esti doar curioasa si ca carpele sunt foarte bune. La cum a fost cu carpele poate o sa inghita asta. Si iei si tu unu cate unu de cate ori ai nevoie, dar fara sa te prinda, jocate si tu dea agentul secret.
Crezi ca nu am vrut? dar nemaa... nu are vata. Magazinul alimentar care cred ca are e la vreo 10 km de sat apropo sti absorbantele acelea discreet de zi? ia ghici mi le-a luat si pe alea, ma gandeam sa imi pun vreo 4 din astea.dar ce sa fac. Aaaa si sa stii ca ea a folosit asa zisele,, stergatoare-absorbante'' drept carpe de spalat vasele faci pe tine de ras. eu acum incerc sa gasesc absorbantele always, dar cine stie ce o fi facut si cu alea :-ss
Le-a dat foc...cu ce sa se incalzeasca "mamaia"
omaeni buni am ras la intrebarea asta mai rau decat am ras vreodata in viata mea. no affence.
Sa faca focul in mijlocul verii?
Bai.le-am gasit mai erau cateva ....restu sunt puse sub pui...sa nu murdareasca cutia X_x noroc ca vine mama dupa mine azi :X:X
Nu ai ce face doar nu te duci s-o bati sa ti le dea...foloseste ce ai si asta e Succes!
Trebuia sa spui ca ea si sa faci ca tine. Acum tot ce poti face e sa afli unde le-a pus si sa le iei fara sa-i spui... sau sa-i spui ca asa ti-a recomandat doctorul sa folosesti tamponul respectiv. Sunt mii de variante, doar imaginatie sa ai.
Dar ea stie macar ce inseamna filtru si cafea?
Probabil a vazut la corton netorc!
Omg, nu-mi doresc sa fiu in locul tau! Eu in locul tau as merge noapte si mi-as recupera absorbantele!
Paai,ia-le si puneti-le arunca acrpele alea /..si spune-i ca toate fetele folosesc din astea.
Pai ce ai putea sa faci decat sa le iei de unde le-a pus ea. Ia si tu cate unul sa nu se cunoasca sa isi dea ea seama si sa se ia iarasi de tine.
Mai vorbeste cu ea si spune-i ca nu te simnti in largul tau cand pui... zii da-mile ori plec acasa ma fortezi sa iau ce vrei tu da cu frumosul spune-i casa te inteleaga, spune-i sau schimbat vremurile acum nu mai e cum era hee pe timpul nu stiu cui...
Buna scumpo!
Eu spun asa fa cum spune ea si vezi tu acolo pune mai multe ca sa nu curga si nici sa te patezi! daca este satul cum ai spus tu si nu ai magazine, nu ai ce face. Daca vedeai unde le.a ascuns era mai bine, poate puteai sa te furisezi si sa le iei (daca nu toate macar cateva) Sfatul meu: Fa asa cum spune ea si cum spunea si mama ta nu o sa patesti nimic 2 zile! te pup si te mai astept sa imi spui cum a fost! BAFTA