| Silaghi_Emilian_1999 a întrebat:

Buna TPU sunt la liceul de muzica ion vidu pe sectia teatru,nu am fost de mult timp la specialitate(teatru) din cauza unor mici certuri cu profesoara de teatru, vreau sa ma mut la liceul de arte plastice din sem 2, am depus cerere la liceul dorit acum 2 luni,si la mine la liceu voi depune abia maine,am o medie destul de mare si nu am corigente decat o posibila neicheiere la teatru,credeti ca voi fi acceptata la acest liceu? Probele la arte plastice se vor tine luna aceasta iar eu m-am pregatit foarte bine, sper sa ma pot transfera si sper ca nu i derajeaza cum ma descurc la teatru din moment ce pe ei nu i intereseaza aceasta materie, sunt foarte stresata si DAU FUNDA celui care ma poate ajuta cu un sfat sau experienta personala(sunt clasa a 9-a)

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu spun sa te intorci si sa faci pace cu profesoara de la teatru, pentru ca ai nevoie de o situatie clara si inchisa ca sa poti merge la alt liceu.
Probabil nu te intereseaza pe tine materia respectiva, sua pe cei de la celallat liceu, dar daca nu ti se inchide situatia scolara din cauza acestui obiect, poti sa pierzi anul.
Roaga-ti parintii sa mearga sa vorbeasca la liceul unde esti acum, ca sa se poata inchide media pe trimestrul 1 si asa sa pleci, fara bune-n cap!

| Silaghi_Emilian_1999 explică (pentru Violleta2022):

Dar daca mi s ar inchide cu 4?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Silaghi_Emilian_1999):

Daca media este 4, atunci esti corijent la materia respectiva!

| Silaghi_Emilian_1999 explică (pentru Violleta2022):

Dar cei de la arte au spus ca pe ei i intereseaza doar sa am media incheiata