anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt la o noua scoala si imi place ff mult un baiat de la clasa d langa mine dar el nici macar nu cred ca m. a observatsad as vrea sa ii atrag cumva atentia dar nu stiu cum.si sunt prea timida ca sa il bag in seamacrying... M-ati putea ajuta cu un sfat va rog?

Răspuns Câştigător
| LuYzYka a răspuns:

Stiu cum ehappy pai in pauze stai cu colege de ale tale sau imprietenestete cu prietenii/prietenele lui si iesiti odata pe afar mai multi.si bine inteles sa fie si elhappy si dupa o sa va cunoasteti o sa vorbiti la scoala si pe mess si kaand simti uh te duci la el si il intrebi daca ii place de tine.dar la firea tea adica, ca esti timida intrebal pe mess sau pune si uh un prieten/prietena sa vorbeasca cu el despre tine si daca ii place de tine... sper ca te-am ajutat si eu sunt mereu pusa in sitatii din asteasad
Te pep:*

3 răspunsuri:
| LuYzYka a răspuns:

Pup*big grin

| Kadii a răspuns:

Cati ani ai? Poi incearca sa te imprietenesti cu el... faceti cunostiinta va imprieteniti si cand stii sigur ca`i momentu, il intrebi daca te place...asta daca vrei sa rabzi, daca nu, sari pe el si o sa creada ca esti o distrusalaughing sper ca te-am ajutat