| MirunaSunrise a întrebat:

sunt la verisoara mea in vacanta, ea este o fire mai nebuna si tot mi-a facut farse, asa ca am planuit eu impreuna cu matusa'mea sa plecam maine inainte ca ea sa se trezeasca intr-un loc unde vroia si ea sa mearga, desi noi i-am priomis ca o s'o trezim big grin. Vreau sa-i scriu un bilet pe frigider si nu stiu ce sa scriu ceva amuzant dar sa o si oftice gen "am plecat cu X si apropo vezi ca ti-am luat toate ciocolata " in fine, n-am idei laughing. Cine are imaginatie, dau funda.

Răspuns Câştigător
| Anny1 a răspuns:

Frumoasa idee pai poti sa-i lasi un biletel pe care sa scrii ''Draga mea verisoara, nu te puteam trezi deoarece dormeai ca si un ingeras, si de aceea am hotarat sa te las sa iti faci somnul de frumusete, si mai ales am auzit ca daca trezesti un om dintr`un somn linistit devine nervos asa ca am hotarat sa te las sa dormi.eu am plecat cu matusa mea in locul acela.(x).sa nu te superi pe noi o sa stam mai mult timp acolo sper ca sa te distrezi si tu acasa cum o sa ne distram noi in locul acela.pff o sa fie superrr! ...acuma mai retusezi tu pe acolo funda?

2 răspunsuri:
| Gweeen a răspuns:

Haaa rolling on the floor Chiar ma amuzat faza!
`` Nu ne cauta. Am plecat. Dormi in continuare! ``
`` Sper sa nu ai pofta de ciocolata ca nu mai este ``
`` Sper sa nu te plictisesti toata ziua! Am plecat ``
`` Ne cerem scuze! A ba nu, chiar meritai! ```
`` Am plecat cu matusa. Ureaza`ne drum bun! ``

| LovE4eveR_3307 a răspuns:

Cine se trezeste de dim, departe ajunge...am pleca la X, nu te.am mai trezit ca trebuie sa.ti faci somnul de frumusete, sa ai o zi buna

app::nu mai ai dulciuri si nici nu ti.am lasat bani big grin