Oh,doamne... Sper ca glumesti si ca lumea nu a ajuns chiar asa...
Stiu ca ti se pare ca ai nevoie de prieteni dar nu iti merita timpul daca se comporta asa. Daca le iei hainele atunci cum se diferentiaza de tine *am vazut cacofonia*
Nu conteaza care are hainele mai scumpe... Dupa ce ramaneti fara haine si machiaj numai mentalitatea va diferentiaza.
Un baiat care se respecta nu o sa stea cu niste lipitori care o sa-i manance toti banii si care probabil ca o sa mai aiba si cine stie ce "fite de diva".
Acele fete ar fi o risipa. Just saying.
S-au invatat sa consume banii parintilor si cand o sa creasca o sa consume banii sotilor pentru ca ele la sigur nu o sa aiba banii lor... pana la urma mami si tati le dau tot ce vor, nu?
Uite cel mai clar exemplu... Viorel Lis.
Sincer, imi pare rau pentru ele...
O sa aiba barbati care o sa le tina numai pentru sex. Sex pe bani, bine ai venit in secolul 21!
Stai linistita, nu este peste tot asa.
Invata si ignora gurile rele. Imi dau seama ca te simti naspa dar scoala este pentru toti. Invata, o sa ajungi la o facultate buna si o sa poti face tot ce nu ai putut pana acum si cine stie... poate o sa gasesti si un baiat de treaba.
Fii sincera si zambeste. Mai bine sa fii sarac decat bogat dar extrem de zgarcit.
Eu nu le-as numi "prietene" in locul tau.
Eu am doar 1 prieten,restul sunt cel mult amici.
Sunt materialiste, multa lume e asa.
De aceea foarte multa lume divorteaza *just saying*
Zambeste, invata si fii sincera si curata.
Restul nu mai conteaza.
Si da, zambeste chiar daca esti suparata. Colegilor nu le pasa daca esti suparata si nici nu o sa-ti dea un umar pe care sa plangi asa ca nu are rost sa-ti arati sentimentele in public.
*Te-ai prins, iti spun sa fii partial falsa dar crede-ma, este spre binele tau.*
Succes!
Asa este viata nedreapta.
Asta e, si-a gasit o alta prietena cu care are mai multe lucruri in comun, nu ai ce sa-i faci.
Nu-ti bate capul cu situatia ta financiara, banii nu-ti asigura fericirea, vei vedea, si sa stii ca sunt si destule persoane care nu sunt interesate de situatia ta financiara, dar iti sunt alaturi mai mereu.
Cu bani sau fără,să fii demn e mult mai important.
Prieten îl numeşti pe cel pe care te poţi baza,poţi discuta deschis, care te acceptă aşa cum eşti şi nu te cheamă prin magazine sau îţi vorbeşte de tâmpeniile pe care le are, având în vedere că îţi cunoştea situaţia.
Iar tu n-ar trebui să o pui pe ea să îţi cumpere ceva sau să mergi prin tot felul de locuri unde te face să te simţi prost.
Când ai bani şi nu-s făcuţi pe munca ta, nu multe te mai încântă.
În Biblie spune
"Să nu pofteşti nimic din ce este al aproapelui tău."
Adică să nu-ţi pese de ce are în plus altul faţă de tine. Îţi mai ia din "griji".
Şi legat de haine, atâta timp cât eşti curat şi decent îmbrăcată nu multe mai contează.
In ziua de azi in oameni sa nu te bazezi deloc.omul se razgandeste repede e schimbator.problema e sa-ti cauti oameni de calibrul tau.nu zic mai sunt si oameni care nu fac diferenta dintr-e bogat si sarac.
Bună Cami.
Sa-ti spun ceva poate ca o sa sune ciudat si sper ca o sa te gandesti bine si alti, nu o luati in nume de rau.
Mai intai cu hainele de "firma".
Ce au hainele de "firma"asa special? pentru ca au o marca, scrie ceva pe ea?
(Scump+marca gen H&M etc.= Haina de "firma", nu stiu alte firme care e acum la "moda" cred eu)
Daca nu era accea "firma" o sa fie doar o haina simpla dar scumpa!
Dar "unii" ca ce e scump inseamna de "calitate" poate ca da poate ca nu (e adevarat ca materialul din care e facuta haina e mai buna "poate")
Fa-ti prieteni cu care crezi ca te poate accepta asa cum esti.
(inteleg ce inseamna "sarac" ) Si nu-ti mai bate capul cu asa ceva.
Distreaza-te si Zambeste
Bafta.
Pai probabil nu vrea sa fie vazuta cu "una" ca tine.Cu o "nemancata" si "sarantoaca" ca tine.Asta crede ea.Eu cred ca tu n-ar trebui sa fii vazuta cu o fitoasa ca ea. Oameni bogati cu sufletul sarac, oameni saraci cu sufletul bogat.O sa iti gasesti o prietena adevarata, si nu o sa-i pese de banii sau hainele tale.La revedere! Si tine minte ca esti o fata care nu e o mare nesimtita ca altele.
Nu.ti trebuie haine de la nu stiu ce firma sau limuzina ca sa ajungi la scoala... tipa aia nu te merita, desi tu o numesti "prietena". Oamenii sunt extrem de rai, am patit.o si din experienta spun ca nu trebuie sa ai incredere in nimeni.
Nu e vorba ca de ce sunt oamenii asa...e vorba ca de ce sunt parintii tai atat de inapti si inconstienti de te-au facut desi stiau cat de saraci sunt si ca nu-si permit sa te intretina si sa-ti cumpere chestii chiar esentiale.
nu-i mai condamna pe cei din jur, asa zisii prieteni (pana la urma traim intr-o lume unde banii sunt foarte importanti), ci pe parintii tai.
ei sunt principalii vinovati.
Se pare că ai făcut gripă împreună cu părinţii ei de judeci aşa.
N-ai de unde să ştii ce s-a întâmplat pe parcus.
Poate părinţii îşi dau toată silinţa, dar dacă nu au de unde, aia e.
Bună și eu sunt gen ca tine așa cam la fel în fine dacă ai vrea să vb da-mi Facebook tau pe privat
Of Doamne. eu nu am deloc prieteni si am incercat sa ma imprietenesc cu cei de la scoala insa nu am putut. Efectiv sunt singura! Si sunt disperata
daca vrei sa ne cunoastem si sa vorbim imi poti da Facebook-ul tau si sa vorbim mai multe.pup
Ramony întreabă:
GligoreMihai întreabă: