| Ziiziii a întrebat:

Buna TPU.Sunt niste poezii de genul : Te intend in pat, te incalzesc, o sa te fac sa transpiri... (nu mai stiu cum eracrying) apoi la sfarsit spune Nu te speria sunt eu Gripa Porcina.Sau "Ma sui pe tine, ma strangi in brate, ma bagi intre picioare, ma impingi, te fac sa transpiri, te simti bine? sunt eu.PATURICA TA!"laughing. Daca stiti, dati-mi... Funda

Răspuns Câştigător
| AnÐŕa a răspuns:

Mie dor, să te stăng în braţe, să te sărut, să facem baie împreună şi-apoi. să ne culcăm... Ursuleţul meu de plus.

Imi place sa te bag in gura, sa te ling, sa te scurgi pe buzele mele, ce buna esti, ce dulce esti...inghetata mea!

Sunt o chestie lunga, ma freci incolo si incoace si cand ma scoti iese un lichid alb. Sunt eu, periuta de dinti.

Ai venit intr-o noapte calduroasa de vara la mine in pat...te-ai lipit de mine ai inceput sa ma sugi...dar te-am prins tantar nenorocit!

1 răspuns:
| SimonaAdina a răspuns:

O sa vin sa te vad.Imi doresc sa te ating,sa simt fiecare vibratie. Vreau sa te am, si ai sa fi sclavul meu.O sa arzi in calduri.o sa te tavalesc tot patu, si o sa te fac sa transpiri.O sa te am si promit ca 10 zile nu iesi din casa.Ai sa fii al meu si ai sa ma simti in fiecare particica a trupului tau.Nu te speria sunt eu GRIPA PORCINA! La ce te gandeai?
laughinglaughinglaughing