| Annie_2473 a întrebat:

TPU! sunt noua aici, de aceea vreau sa stiu cum sa ofer funda.cine ma ajuta primul primeste funda! happy

Răspuns Câştigător
| luly16 a răspuns:

Este in tr-o parte la intrebare unde arata fundita apesi pe ia si dai ok. dai fundita mie?

5 răspunsuri:
| Puffy26 a răspuns:

Buna! cand vrei sa alegi raspunsul pe care il consideri cel mai bun, este in partea dreapta in margine o fundita portocalie.Baftaa!

| iulianh a răspuns:

Cand intru pe contul tau, ai mai multe rubrici pe stanga ( vizualizare profil, editare...). Intri la "intrebarile mele". Doar la raspunsurile primite la intrebarile date de tine poti da funda. Poti da funda apasand butonul in forma de funda din dreapta raspunsului care il consideri cel mai folositor.winking

| Miaaaaa_6892 a răspuns:

Buna seara, cu grija si cu atentie se da acea funditawinking
adica, daca tu ai pus o intrebare, astepti sa primesti cat mai multe raspunsuri, apoi in dreptul fiecarui raspus iti va aparea o fundita, tu va trebui sa selectezi raspunsul castigator, doar celui care crezi tu ca te-a ajutat mai mult dand click pe acea fundita... sper sa te fi lamurit cat de cattongue o seara buna happy

| florynna93 a răspuns:

Atunci cand citesti raspunsul la o intrebare de a ta iti apare in dreapta raspunsului o funda premianta...dai clik pe ea si te va intreba daca esti sigura ca acela este rasp castigator si u dai "da"...cam asta estehappy

| delia_6094 a răspuns:

Simplu,poti da la fiecare intrebare numai o funda! Daca te uiti la raspunsul meu, vezi o medalie gri pe care daca dai cu mouseul se face portocalie si daca dai clic dai o fundita. fundita e de fapt acea medalie. Sper ca am ajutat love struck.Te rog fundita inca nu am nici una.