anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Sunt noua pe aici.Am si eu o prima intrebare: Am 16 ani, 1:69 si cam multe kg.Vara asta vreau sa scap de 10 kg.Nu mai mananc paine si incerc sa nu mai beau suc si sa nu mai mananc dulciuri, cu sportul mi-e cam greu(nu imi place sa fac sport). Ce imi recomandati?

8 răspunsuri:
| anaid a răspuns:

Stii.Madalina dupa parerea mea si cred ca mai sunt si altii de acord cu mine orice diete ai tine fara sport nu rezolvi mare lucru pentru ca daca nu faci sport caloriile alea oricat de putine ar fi se depun asa ca incearca sa introduci si sportul in orarul tau incepe cu ceva simplu ...macar 10 minute si nu intrece masura cu dietele.nu te infometa ca o sa iti fie si mai rau.
ps:bun venit pe TPU>big grin

| anaid a răspuns:

Cu atat mai mult Madalina nu vreau sa te descurajez.nu pentru asta frecventez acest site dar fara sport nu reusesti...:-|idee este sa te simti bine in pielea ta sicrede`ma ca sportul te ajuta extrem de mult la acest capitol...iti da incredere

| aиdяaaa●• a răspuns:

Poti incerca:
-jogging-ul:destul de usor, cere-i unei prietene sa te insoteasca(timpul va trece mai repede asa), asculta muzica in timp ce alergi(te va binedispune)
-aerobic
-fitness
-poti incerca si cu dansul:in functie de stilurile de dans care iti plac(PS:am auzit ca dansul face abdomenul impecabil)
-volei, inot:la fel ca si dansul fac abdomenul impecabil

| Elle2117 a răspuns:

Prin multe kilograme pot sa inteleg 50, 60 sau 100.
Mai bine spune cate kg ai; nu e nici o rusine daca spui cate kg aiwinking

| lala178 a răspuns:

Cauta pe net o dieta de vara, oricare iti convine...sa mananci salate, sa bei macar 1, 5 l de apa pe zi( de exemplu daca ai bea in fiecare zi 2l de apa ai scapa de 13kg intr-un an).

Cam nimanui nu ii place sa faca sport din obligatie, dar incearca sa iei o prietena/prieten cu tine sa alergati, sau sa va jucati cu mingea, sa sari coarda, orice efort e binevenit.
Fa acasa exercitii mai usoare la inceput, genuflexiuni, fandari...
Si eu am o groaza de exercitii pentru anumite parti ale corpului pe care imi zic mereu ca o sa le fac, dar cand le vaaaaadstraight face

Succes!

| BackAgainToTPU a răspuns:

Multe salate. fructe si legume proaspete.
evita sa stai intr-un singur loc. mai bine mergi la tara. cauta fete de varsta ta, plimbativa prin sat...
poti merge oriunde ideea e sa mergi vioi si sa ai grija la ce mananci.
dimineata poate fi un ou fiert
la pranz o salata ( fav mea- rosii si ceapa big grin )
la gustarile dintre mese fruct
si cina un iaurt.

este bine sa mananci putina carne la 3-4 zile. sau mai des, cu salata de rosii. un gratar facut la tigaie speciala (habar n-am de care, dar de aia cu care poti gati cu foarte putin ulei) putin ulei si cimbru.
esti pe fuga e bun un sanvis cu rosii, salata, castraveti si mai vezi tu ce pui. dar sa nu exagerezi cu sandvisu.

cam atatmi se pare usor de tinut aceasta dieta avand in vedere co practic si sunt foarte mofturoasa la mancare (app numi plac ciupercile si morcovii... uneori ma satur si de mere laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uf.credeam ca nu o sa fie nevoie sa spun. 78-80 kgcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu faci sport nu vei reusi...incearca sa faci un sport care sati placa incearca inot volei alergat orice iti place fa toate astea cu o prietena(volei, alergat)