| newperson4him a întrebat:

Sunt noua pe`aicibig grin. As vrea sa stiu ce parere aveti despre telenovele. Mie uneorimi se par exagerat de siropoase si plictisitoare.

Răspuns Câştigător
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Buna! Eu ma uitam acum cativa ani si pot sa zic ca mi-a facut foarte bine pentru ca am invatat spaniola, adica sunt si ele bune la ceva pe langa faptul ca este o medoda de a nu te plictisi, inveti si ceva poate care iti va fi de folos in viata, nu doar intamplarile ci si limba spaniola, care desi este o limba usora necesita un efort ca sa o inveti.Momentan ma uit la o singura telenovela ''Cealalta fata a Analiei'' pentru ca mi se pare interesanta si diferita de celelalte.Au existat telenovele foarte bune dupa parerea mea cum ar fi Clona, Fara sani nu exista paradis, Valentina grasuta mea frumoasa s. a. m. d din pacate despre cele romanesti nu pot sa spun acelasi lucru, fapt pentru care nici nu le urmaresc.

5 răspunsuri:
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Multumesc pentru apreciere.Numai bine!

| BlueBroom a răspuns:

Nu sunt genul care sa se uite la telenovele dar am in clasa niste colege care zic ca Iubire si onaoare e bun

| edy132 a răspuns:

Eu ma uitam inainte ca sa invat spaniola. Imi place spaniola este limba mea preferata. Dormeam la propiu la orele engleza de la scoala, iar ce stiu engleza am invatat din filme si desene animate in engleaza subtritate in romana. Dar nu prea ma pasiona, m-am plictisit repede si nu m-am mai uitat. Imi placea in schimb foarte mult " Cameleone", dar nu mai este.

| RoseMari23 a răspuns:

Mie mi se par dezgustatoare:-& mai ales cand o vad pe mama ca se uita la dinalea indienee.vaii...laughing sunt pentru babe! mai bine uita-te si tu la o emisiune de divertisment, un film, ceva pe discovery, orice altcevabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plactongue

Întrebări similare