| Thinspiration a întrebat:

Buna TPUhappy! Sunt noua pe aici.si am o intrebarebig grin.Eu vreau foarte mult sa slabesc si reusesc chestia e ca nu mananc de cat un mar pe zi, si asta cam de o saptamana timp in care am slabit 4 kg, bineinteles ca am inceput dietele de 2 luni timp in care nu consumam decat cel mult 400 de calori pe zi (rareori ajungeam la 500) Chestia e ca de o saptamana mananc doar 40 de calorii pe zi (marul respectiv) beau peste 2 l de apa, ma simt foarte bine cu toate ca uneori sunt cam ametita.Am citit undeva ca daca vrei sa slabesti sa nu ai sub 1000 de calorii pe zi, imi poate spune cineva de ce? Adica daca eu am mult mai putine nu mai slabesc? ca nu pricep cum e treababig grin

Răspuns Câştigător
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Draga mea, corpul trebuie să funcţioneze cu ceva. Cât timp tu îi dai mult mai puţin decât are nevoie (acel măr), corpul îşi ia din resursele proprii ( de aceea ai slăbit aşa de mult), însă atunci când nu mai are e de rău. De aceea ai nevoie de calorii, pentru a acoperi energia pierdută în timpul zilei. Sincer, nu ştiu cine ţi-a spus de dieta asta dar eu îţi spun să renunţi imediat la ea. Cu toate că vei arăta bine la exterior (pentru cât timp vei arăta bine), la interior rişti boli grave pentru care nu merită tot efortul acesta.

5 răspunsuri:
| FunkySmile a răspuns:

OMG. Frate nu e bine sa mananci doar un mar pe zi. Crede-ma si eu am facut acum cativa ani prostia asta si am facut gastrita cronica crying. Crede-ma asa durere de stomac ce o sa ai daca o sa continui asa nu ti-o dorescwinking. Sincer si eu tin regim tongue... e unul dat de un medic nutritionist. Slabesc cam 1, 5 - 2 kg la 2 saptamani, iar pana acum nu am avut nimic. E mult mai sanatos asa si nici nu fac greva foamei. Pana acum am slabit 12 kg love strucklove strucklove struck si sunt mandra de mine tongue. Daca vrei mai multe detalii lasa-mi idu tau pe privat si mai vorbimwinking.
Nu e bine sa mananci doar un mar pe zi... mai tarziu vei avea probleme.
Peace kiss

| Savin_Mihaela_1996 a răspuns (pentru FunkySmile):

Poti sa imi dai si mie dieta cu care slabesti 1.5kg la 2 saptamini?

| ROX_5276 a răspuns:

Buna,si eu m-am confruntat cu aceeasi problema ca si a ta si inca ma confrunt in continuare,am inceput si eu ca si tine,am slabit pana la un momendat cand a inceput sa-mi fie rau,sa lesin, dupa ora de ed fizica la scoala imi era rau nu mai vedeam, dupa aia a inceput sa ma doara stomacul numai ma ardea.Am fost la medic si mi-a zis ca fac o mare prostie nu asa se slabeste,pentru a slabi sanatos organizmul are nevoie de toate vitaminele necesare iar aceste vitamine nu le poti lua pe toate dintr-un mar,ai nevoie de toate fructele,ou fiert,carne de vita,carne de peste,piept de pui,salate, chiar si paine dar putine, si sa faci sport.Nu faci bine ce faci ai grija iti spun din propria experienta.Te rog incearca sa mananci cate putin din tot si fa sport o sa fie mult mai bine.Si chiar daca nu mananci acum dupa ce vei slabi si vei manca ce nu ai mancat in timpul dietei se va pune si chiar dublu.Ai mare grija.Multa BAFTA:*:*Cu drag dya

| NeverSayNever a răspuns:

Doamne fereste eu sincer cred ca ai o problema de fapt o obsesie,si nu cred ca e de bine,eu iti dau un sfat:incearca sa mananci cat mai multe salate si legume adica sanatos, sa nu sari niciodata peste micul dejun pentru ca e masa ce mai importanta dupa cum bine stim, si ar trebui sa faci foarte mult sport.Chestia cu caloriile nu tine poti sa mananci cat mai putine calorii, dar iti distugi sanatatea.Ai grija de sanatatea ta.

| Aly359 a răspuns:

Iubita, daca uh nu mananci decat un mar pe zi stomacut tau "roade" in gol adica digereaza marul respectiv iar apoi digereaza in gol. De aceea trebuie neaparat sa mananci ceva. Si tine minte 2 lucruri :
- NU SE SLABESTE PRIN INFOMETARE
- NU O SA SLABESTI NICIODATA FARA SPORT ( fara sport tot ce dai jos se pune la loc in cantitate mai mare [ ex 54 kg inainte 51 in curs 55 dupa [ dai jos 3 pui la loc 4 ]. Sper ca am ajutat si mai bine alege o dieta nu stricta si crede-ma o sa dai jos mult mai mult kiss love struck