Răzbunarea e arma prostului.
V-ați despărțit, s-a îndrăgostit de altcineva, are o relație, ai și tu una. Ce te nemulțumește? Pentru ce să te răzbuni? Vezi-ți de viața ta și lasă-l pe băiat în pace! Nu ți-a greșit cu nimic. Maturizează-te și mai bine ocupă-te de actualul, pe care l-ai rănit și care are nevoie de toată atenția ta (asta dacă ții la el. dacă nu, mai bine lasă-l)!
Be smart! Succes.
Daca ti-ai inselat prietenul si inca mai sta cu tine, sau e prost sau nu are toate tiglele pe casa.
Tine minte ce-ti spun eu : inselat = toleranta 0, in majoritatea cazurilor. Eu, de exemplu, nici nu as sta la discutii. Este ca si cum mi-ar folosi cineva periuta de dinti, pe care ulterior sunt nevoit s-o arunc.
Peste puterea mea de a intelege este de ce te-ai cuplat cu al II-lea in conditiile in care il iubeai pr primul. Daca aveai sentimente pentru el cu adevarat, o singura cearta nu era suficient ca sa-l uiti, da sa mai si furi startul. Poate ma insel, dar parerea mea este ca tu ti-ai facut prieteni numai fiindca asa e cool.
Asta nu conteaza oricum ideea e ca vreau sa il vad pe idiotul ala distrussss! pentru ca din cauza lui m-am certat cu prietenul meu atunci cand am fost despartiti pentru ca a inventat o gramada de lucruri ca sa poata fi el cu mine, abia apoi am descoperit toate astea si vreau sa il fac sa ii para rau!
Andrei67y5 întreabă: