| BellyGiggling a întrebat:

Sunt noua pe site si tot am vazut ca cei care intreaba promit rascumparare cu funda. E prima mea intrebare si cred ca de aceea nu mi-am dat seama dar as vrea sa stiu : cum se dau funde?confused. Dau fundalaughing

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Buna!
Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "Multumesc". In acest fel ii multumesti celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu.
Succes! Numai bine!

P.S. Citeste si Intrebarile frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente. Sigur, vei gasi multe raspunsuri si aici.

2 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Pai dupa ce pui intrebarea,ceilalti de pe TPU iti raspund,iar raspunsu care ti-a placut cel mai mult, sau care a dat primul, depinde e alegerea ta, ii dai funda.Cum ii dai Funda? Funda apare dupa cateva momente dupa ce a raspuns omu respectiv,iar ea apare in dreapta mai jos,este o panglica portocalie,dai pe ea, si ii dai funda.O funda o poti da o singura data la feicare intrebare a ta, daca 2 tiau raspuns la intrebare nu le poti da la amandoi, ci doar la 1 e alegerea ta.La ceilalti le poti da vot,votum e sub ceea ce tia scris scrie Folositor,Nefolositor, etc, selectezi si dai click pe Vote.

| DeEAஐ a răspuns:

laughingma...pai odata ce ai pus o intrebare si primesti si un raspuns ai sa observi imediat in dreptul raspunsului o fundita?:Xnu trebuie doar sa dai click pe eahappyin functie de dorinta ta, o poti da unei singure persoanehappy